Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland. 

– Danmarks rikeste mann Anders Holch Povlsen eier Vero Moda, Only og Jack & Jones via Bestseller og har også store eierandeler i blant annet Asos og Zalando. Mandag ble det kjent at han og kona mistet tre av sine fire barn under terrorangrepet på Sri Lanka der familien var på ferie.

Jennifer Lopez har gjennom de siste 30 årene markert seg internasjonalt som både danser, artist, skuespiller, dommer for amerikanske Idol – og ikke minst en driftig forretningskvinne. Denne uken ble det kjent at hun også skal hylles for sin motesans når CFDA nå har kåret henne til årets ‘fashion icon’.

– Det har lenge stormet rundt den norske modellagenten Donna Ioanna. Forbrukertilsynet fant i fjor høst at hun hadde brutt markedsføringsloven og varslet bøter i hundretusenkronersklassen. Nå mener Forbrukertilsynet at hun igjen har brutt loven.

– Den ungarske utgaven av magasinet Glamour får kritikk etter at en skjønnhetsredaktør for magasinet skal ha avslått en beauty-serie på grunn av en ikke-hvit modell. Fotografen som pitchet inn serien fikk beskjed fra en freelance-skjønnhetsredaktør tilknyttet magasinet om at de «kun får lov til å ha editorials med hvite modeller».

Karl Lagerfeld, som døde 19. februar i år, 85 år gammel, var ikke bare en av verdens fremste og mest toneangivende kreative direktører, men også en talentfull illustratør. Tidligere denne måneden ble 125 av skissene hans lagt ut for salg, og alle med unntak av én er nå auksjonert bort for svimlende høye summer.

JC hadde sin storhetstid i Norge for i overkant av ti år siden sin, men trakk seg i 2012 ut av det norske markedet etter en markant salgsnedgang. Denne uken ble det kjent at den svenske kleskjeden nå er gått konkurs.

Hovedbilde med den norske modellen norske Signe Veiteberg i Harper’s Bazaar Spain.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer