Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

– Lesley Hornby – bedre kjent som Twiggy – ble verdenskjent på 60-tallet for sin spinkle figur og store øyne, og blir gjerne kalt verdens første supermodell. Nå beæres hun med den høytstående tittelen «dame» som den første i historien.

– Svenske Kappahl har per i dag 380 butikker i Norden, Polen og Storbritannia. Nå legger de ned 20 av disse på grunn av svake resultater.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

D2 sitt kroppspositive cover med influencer og toppblogger Sophie Elise Isachsen og tittelen «Kviser. Appelsinhud. Strekkmerker. Hengepupper. Nå skal alt frem i lyset» støtte på en god del kritikk fra flere hold.

– Det erkefranske motehuset Hermés har skjønt at det ligger penger i det voksende skjønnhets- og kosmetikkmarkedet. Denne uken ble det kjent at de vil lansere sine egne produkter innen dette segmentet neste år.

Danske prins Nikolai gjør det stadig bedre som modell, med visninger siste sesongen for både Burberry og Dior. Nå figurerer han også på forsiden av Vogue Ukraina med hele tre ulike bilder.

– En rekke merker, moteuker og også byer har valgt å forby salg av pels det siste året. Nå ser det ut til at New York også følger denne trenden.

– Denne uken åpnet tre tjuåringer det som regnes som Norges aller første pop-up nettbutikk for luksusklær og vintageplagg, kalt Oslo Archives.

Hovedbilde via Vogue Ukraina

Les også: M&H skjønnhetsfavoritten: Nyhetene vi gleder oss til