Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Virgil Abloh for Ikea

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

– Louis Vuitton-designer Virgil Abloh får kritikk for Michael Jackson-hyllest. Nå sier det franske luksusmotehuset nei til produksjon av plaggene i kolleksjonen som hyller pop-artisten.

– Virgil Ablohs Ikea-samarbeid er rett rundt hjørnet. Nå er prisene lekket på nett.

– Marc Jacobs ble anklaget for å ha kopiert Nirvanas ikoniske smiley-logo. Nå slår sjefdesigneren tilbake.

– Det svenske motemerket Totême med eks-blogger og magasin-gründer Elin Kling i spissen åpner sin første flaggskipbutikk i hjembyen Stockholm.

– Amsterdam Fashion Week sier nei til pels, og med det blir enda en moteuke pelsfri. Avgjørelsen ble tatt etter samtaler med den kontroversielle dyrevernorganiasjonen Peta.

– Stay Hungry Store i Torggata i Oslo stenger dørene etter seks måneder. Utviklingen har ikke vært som vi håpet, sier salgs- og markedssjef.

– Tidligere moteredaktør Vanessa Rudjord gir ut stilbok – på mannens forlag. Ikke problematisk, hevder forlegger, men presseforbund-topp etterlyser etiske retningslinjer i forlagsbransjen.

– Falsk Supreme-butikk har åpnet dørene i Shanghai, Kina. Eller? Supreme hevder butikken ikke offisielt har åpnet, og mener kundene som står i kø utenfor er betale skuespillere.

Hovedbilde via Ikea.

Les også
Kjenner du til det norske smykkemerket Afrodite by MG?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer