Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Elisabeth Stray Pedersen på Oslo Runway

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

– Stilikon Lee Radziwill er død. Lillesøsteren til Jackie Kennedy var kjent som en del av den amerikanske sosieteten samt som businesskvinne, interiørdesigner, stilikon og skuespiller. Hun ble 85 år gammel.

– Barneys får en egen cannabis-avdeling. Trist at motehuset fremstiller cannabisbruk som glamorøst og «high end», mener norsk rusorganisasjon.

– Gucci fikk nylig «blackface»-kritikk. Nå tar ledelsen bladet fra munnen, og lover bot og bedring samt en rekke konkrete umiddelbare tiltak som plaster på såret.

– Victoria’s Secret er best på å få ungdom til å føle seg verst, og ble kåret til vinner av den norske «verstingprisen» Gullbarbie.

– Los Angeles forbyr salg av pels, og blir med det den hittil største amerikanske byen som gjør det. Samtidig sier stadig flere designere og motehus, nå sist Victoria Beckham, nei til pels.

– Dolce & Gabbana-skandalen fortsetter. Nå får det italienske motehuset igjen kritikk, denne gangen for deres hyllest til det kinesiske nyttåret.

– Norske Elisabeth Stray Pedersen bak motemerket ESP teamer opp med Røros Tweed og designer Kristine Five Melvær om et helnorsk designsamarbeid.

– Danske Designers Remix gjør store endringer på veien mot en bærekraftig transformasjon av merket.

– Virgil Abloh lanserer ny, permanent herrelinje for Louis Vuitton.

Hovedbilde: Elisabeth Stray Pedersen under Oslo Runway. Foto: Oslo Runway.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer