Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kaya Wilkins for Bottega Veneta

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

– Den danske moteuka er over. Holzweiler viste for fjerde gang i den danske hovedstaden. Også By Malene Birgers Mathilde Torp Mader viste sin fjerde kolleksjon. Her er hva vi forventet av den danske moteuken – og hva den leverte av høydepunkter.

– Norske Kaya Wilkins, også kjent under artistnavnet Okay Kaya, er en av modellene som pryder Daniel Lees første kampanje for det italienske luksusmotehuset Bottega Veneta.

– Tilbakeslaget etter Fyre Festival fortsetter. Nå er Kendall Jenner og en håndfull andre modeller under lupen for å ha tatt imot penger for å promotere skandalefestivalen.

– Den norske kleskjeden Days Like This avvikles. Det melder Varner i en pressemelding. Det skjer etter mange år med negative driftstall og stadig tøffere konkurranse fra internasjonale aktører.

– Blender satser på interiør-retail. Blender Home blir en integrert del av Blender Agency med fokus på artikler til hjemmet.

– Karl Lagerfeld har hentet inn den franske moteredaktøren og sin god venninne Carine Roitfeld som samarbeidspartner for sitt selvtitulerte merke. De to skal sammen lansere en rekke prosjekter som annonseres senere i år.

– På tampen av året teaset Justin Bieber sitt nye klesmerke House of Drew med blant annet hotelltøfler til 5 dollar. Nå er også resten av kolleksjonen i salg.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer