Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Rihanna starter eget luksusmotehus. Les mer i Moteuka oppsummert

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

– Vogue trodde muslimsk-amerikansk journalist og aktivist var pakistansk skuespiller. Nå beklager motemagasinet.

– Virgil Abloh anklages for plagiat. Abloh skal ha kopiert andre designere både i sin andre kolleksjon for Louis Vuitton og sitt eget merke Off-White som begge ble vist under herremoteuka i Paris denne uka.

– Rihanna skal være i samtaler med luksusgruppen LVMH om å starte sitt eget luksusmotehus. Luksusgruppen eier fra før av merker som Louis Vuitton, Loewe, Christian Dior, Fendi og Celine.

– Det norske motevarehuset Høyer lanserer butikkonseptet Høyer Collabs. De første såkalt mini department-butikkene vil åpne i Stavanger og Bergen denne våren med sikte på fire butikker i året de neste fem årene.

– Kylie Jenner lanserer sitt eget hudpleiemerke. Det skal bare være orden på rettighetene knyttet til Kylie Skin som må på plass før hudpleiemerket etter ryktene skal lanseres.

– Nike etterforskes for skattefusk i Nederland. Sportsgiganten, som har sin europeiske base i landet, kan skylde så mye som et titalls milliarder kroner i skattepenger.

– Jay-Z og Beyonce skal ha satt besøksrekord for Louvre. Det franske kunstmuseet har opplevd en 25 prosent økning i antall besøkende fra året før, og tilskriver mye av æren til superparet som i fjor sommer brukte Louvre som bakteppe for musikkvideoen til låta «Apeshit».

Hovedbilde: Rihanna via Paper Magazine.

Les også
Nå er det ikke lenger gratis å returnere klær til Zara

Siste saker

Mest lest nå
Les mer