Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Naomi Campbell i moteuka oppsummert

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

– Raf Simons er ferdig i Calvin Klein knappe to år etter at han tok over roret som kreativ leder. Det skal være et ønske om å gå i en mer kommersiell retning for det amerikanske motehuset som skal være bakgrunnen for at Simons nå takker for seg.

– Tilbakeslag for Paris’ luksusbutikker etter demonstrasjoner. De voldelige protestene har tvunget luksusbutikker i den franske hovedstaden til å stenge dørene i årets kanskje viktigste måned omsetningsmessig.

– Adidas vil etterforske anklagene mot Gosha Rubchinskiy. Det varsler sportsgiganten etter at den russiske designeren ble anklaget for å ha sendt upassende meldinger til en mindreårig fan tidligere i vinter.

– Er Prada på jakt etter et lokale i Oslo sentrum? Og skal Chanel endelig til Norge? Les flere rykter i ryktebørsen oppdatert her.

– Den britiske nettbutikken Asos’ aksjer falt 43 prosent på børsen tidligere denne uka. Også både H&M og Zalando faller på børsen.

– Beauty-guru og kjendisstylist Oribe Canales er død, 62 år gammel. Canales var kjent for sitt arbeid med blant andre Chanel og Gianni Versace i tillegg til superstjerner som Jennifer Lopez, Rihanna, Lady Gaga, Cher, Naomi Campbell og Meghan Markle.

– Ganni åpner sin første butikk i London. Det danske motemerket skal åpne dørene i Soho i løpet av 2019.

– Den ikoniske supermodellen Naomi Campbell er ansikt utad i Nars’ nyeste kampanje. Det er 48-åringens første beauty-kampanje noensinne.

Hovedbilde: Naomi Campbell via W Magazine.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer