Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

– Den russiske designeren Gosha Rubchinskiy anklages for å ha sendt upassende meldinger til en mindreårig fan. Kun street casting, hevder designeren og hans team som mener saken er tatt ut av kontekst.

– En Chanel-dokumentar kommer til Netflix før jul. I dokumentaren som har fått navnet «7 Days Out» får vi en sjelden sniktitt bak kulissene i uken før det franske luksusmotehusets haute couture SS18-visning og et enda mer sjeldent innblikk i kreativ leder Karl Lagerfelds univers.

– Victoria’s Secret hadde sine dårligste seertall noensinne da det som engang ble omtalt som «verdens viktigste motevisning» The Victoria’s Secret Fashion Show ble sendt på tv tidligere denne uka. Tilbakeslaget kommer i kjølvannet av massiv kritikk mot det amerikanske undertøysmerket for mangel på mangfold og Victoria’s Secret-topp Ed Razeks kontroversielle kommentarer om transkjønnede modeller og plus-size-modeller i et intervju med Vogue.

– Chanel dropper pels og eksotisk skinn i sine kolleksjoner, og føyer seg med det inn i rekken av internasjonale motehus som nå tar et standpunkt mot pels. I en uttalelse sier det franske luksusmotehuset at de i fremtiden vil tilby «en ny generasjon med high end-produkter» med bruk av alternative materialer.

– Er Raf Simons dager hos Calvin Klein talte? Ryktene skal ha det til at Simons ikke får fornyet kontrakten hos det amerikanske motehuset som visstnok ønsker en mer kommersiell retning. Simons tok over sjefsstolen i 2016 etter å ha vært i Dior i tre år.

– Bergens-butikken Tennis legger ned i Oslo. Sneakersbutikken åpnet et steinkast fra Stress i Grensen i 2016. Til Melk & Honning forteller eier ved Tennis, Tor Frode Løseth at det er økonomiske grunner som årsaken til at de nå lukker dørene i hovedstaden.

Les også
Puss opp med: Veronica Mike

– Balmain får ny logo slik som både Burberry og Celine også har gjort tidligere i år. Den nye logoen skal ifølge kreativ leder Olivier Rousteing være en hyllest til det franske motehusets grunnlegger Pierre Balmain og Paris.

– Marc Jacobs starter nytt undermerke. Det har fått navnet The Marc Jacobs, og sies å skulle erstatte det gamle undermerket Marc by Marc Jacobs som ble kuttet i 2015.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer