Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Blender Agency

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

– Det er Kjell Inge Røkke som er den anonyme giveren bak Fretex-donasjonen alle snakker om. Til Melk & Honning forteller Røkkes talsmann at finansmannen ikke skal ha vært klar over donasjonen som bestod av 300 skreddersydde italienske blazere og dresser til en anslått verdi av rundt én million kroner.

– APC stenger Oslo-butikken. Det franske motemerket åpnet butikken i Prinsens gate i september i fjor. Nå er det kroken på døra grunnet sviktende salg.

– Lurer du på hvordan det står til hos de norske motebedriftene? Melk & Honning tok en prat med et knippe norske designere, butikker og agenturer.

– Björn Borg lanserer capsule-kolleksjon i samarbeid med Robyn. Den svenske superstjernen skal sammen med sin gode venn og stylist Naomi Itkes ha laget en kolleksjon inspirert av sine favorittplagg samt plagg fra Björn Borgs arkiver fra 80-tallet.

– Det er slutt for det svenske motemerket Cheap Monday. Det meldte H&M-gruppen i en pressemelding tidligere denne uka. Grunnen skal være sviktende salg og omsetning. Cheap Monday har en flaggskipbutikk i London samt nettbutikk i 35 markeder som alle skal stenges i løpet av våren 2019.

– Marc Jacobs henter tilbake grunge-kolleksjonen fra 1993 som fikk ham sparket fra jobben som sjefdesigner ved Perry Ellis. Nå relanseres kolleksjonen for Marc Jacobs under navnet «Grunge Redux».

– Sjefsdesigner hos de italienske motehusene Prada og Miu Miu, Miuccia Prada hylles med prestisjepris. British Fashion Council gir i år prisen for «Outstanding Achievement» til Prada.

– Tidligere denne uka åpnet en av verdens største H&M-butikker i Oslo. Den nye butikken som ligger i det gamle TV 2-bygget på Karl Johans gate går over fem plan og 4500 kvadratmeter.

Hovedbilde via Blender Agency.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer