Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
moteuka oppsummert

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

– Den norske kleskjeden Carlings lanserer verdens første digitale kleskolleksjon. – Vi tar et stort steg inn i fremtiden ved å lage en digital kleskolleksjon som er tilgjengelig for alle (…) I tillegg håper vi med denne kolleksjonen å utfordre oss selv og bransjen til å ta neste steg, for å utforske hvordan mote kan eksistere i den digitale fremtiden, sier Ingeline Gjelsnes, markedssjef ved Carlings til Melk & Honning.

– Arket kommer til Norge. Den svenske kleskjeden som ligger under H&M-gruppen åpner i første omgang norsk nettbutikk med sortiment til ham, henne, barn og hjem.

– Den norske modellen Jeenu Mahadevan er på bransjenettstedet Models.com sin «The Hot List» som tar utgangspunkt i de mest etterspurte nykommerne i bransjen. – En pekepinn på modeller som gjør et bra arbeid og som skiller seg ut, sier modellagent i Team Models, Alexander Norheim til Melk & Honning.

– H&M åpner en av verdens største flaggskipbutikker i Oslo. I 2016 ble det kjent at den svenske klesgiganten ville åpne ny flaggskipbutikk i TV 2 sine gamle lokaler i Karl Johans gate. Nå åpner dørene allerede 29. november.

Arket kommet til Norge.

– Jean Paul Gaultier sier nei til pels, og føyer seg med det inn i rekken av toppdesignere som dropper pels fra sine kolleksjoner. Franskmannen annonserte nyheten live på fransk tv der han sa det var beklagelig at dyr blir drept for pelsen sin.

– Proenza Schouler-grunnleggerne Jack McCollough and Lazaro Hernandez kjøper ut private equity-selskapet Castanea Partners som var minoritetsaksjonær i det amerikanske motemerket. De to sier i en uttalelse at de er overlykkelige over endringene de nå har igangsatt fordi det gir dem mulighet til å selv bestemme selskapets skjebne.

Les også
Min sommer: Michael Ray VC Angeles

– Beyonce kjøper tilbake Ivy Park fra Topshop-moderselskapet Arcadia, som har sittet på 50 prosent av selskapet, og eier med det 100 prosent av sportswear-merket. Det kommer i kjølvannet av seksuell trakassering-anklagene mot Arcadia-topp Philip Green.

– Signy Fardal er ferdig i norske Elle etter 20 år i redaktørstolen. Fardal annonserte selv nyheten på sin Instagram-konto tidligere denne uka. Det er foreløpig ikke klart hva hun vil gjøre videre eller hvem som skal ta over for henne i det norske motemagasinet.

Hovedbilde: Proenza Shoulers visning under NYFW tidligere i høst

Siste saker

Mest lest nå
Les mer