Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
moteuka oppsummert

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

– Bonnier avvikler den norske virksomheten. Det skal være et svært utfordrende mediemarked som er grunnen til at selskapet nå legger ned i Norge. Alle selskapets 58 ansatte i Norge rammes, og avviklingen skal være gjennomført allerede ved årsskiftet. Enkelte titler videreføres, blant dem Costume, men med en annen og langt billigere produksjonsmodell.

– Blodrøde tall for Michael Kors i Norge. Det amerikanske luksusmerket hadde i fjor lavere omsetning og et langt svakere resultat før skatt enn året før, viser regnskapstall.

– Topshop-eier Sir Philip Green anklages for seksuell trakassering. Ifølge The Guardian skal flere av ofrene ha sagt ifra om Greens trakassering, mobbing og rasistiske utspill til sine overordnede, men ingen av dem skal ha sett alvoret i det. I stedet har en rekke ansatte blitt betalt summer i millionklassen for å signere diverse taushetserklæringer.

– Acne Studios-grunnlegger Jonny Johansson åpner opp i sjeldent intervju. – Jeg er ikke interessert i mote, forteller Johansson til The Guardian.

– Mulberry Oslo er på flyttefot. Det bekrefter den danske luksusmotegruppen Group 88 ovenfor Melk & Honning.

– Danske prins Nikolai fortsetter sitt samarbeid med Dior. Den danske prinsen dukket nylig opp i det som er Kim Jones’ første kampanje for Dior Homme.

– Forbrukertilsynet mener den norske modellagenten Donna Ioanna, kjent fra blant annet den norske utgaven av Top Model, har brutt loven. Ioanna får gebyr på minst 100.000 kroner, varsler Forbrukertilsynet, som åpnet tilsyn mot modellagenten tidligere i år.

– Chanel lanserer designersamarbeid med artist Pharrell Williams. Williams har tidligere samarbeidet med det franske luksusmotehuset, blant annet som ambassadør. Kolleksjonen vil bestå av ready-to-wear og accessories, og slippes først neste vår.

Les også
Se Melk & Honnings streetstyle-bilder fra moteuken i Paris

Siste saker

Mest lest nå
Les mer