Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

– I vinter slo utstillingen Christian Dior: Couturier du Rêve alle rekorder ved Musée des Arts Décoratifs i Paris. Nå åpner en tilsvarende utstilling i London ved Victoria And Albert Museum. Men kan utstillingen Christian Dior: Designer of Dreams toppe publikumssuksessen fra Paris?

– Den norske frisørkjeden Cutters er i hardt vær etter å ha fått sex-kritikk for sin nyeste reklamefilm. – Vi så selv på filmen som drøy, men undervurderte de negative reaksjonene, sier Head of Operations ved Cutters til Melk & Honning. Nå trekkes reklamefilmen.

– Vil du kle deg ut som afrikaner, araber eller meksikaner? Den norske nettbutikken Superkul.no får refs fra Antirasistisk senter for sine kostymer. Daglig leder ved Superkul.no ønsker ikke å kommentere saken overfor Melk & Honning, men førstnevnte kostyme er nå tilsynelatende fjernet fra nettbutikken.

Via Instagram @piatjelta

– Pia Tjelta er den yngste noensinne som får sitt portrett hengt på veggene på ærverdige Theatercafeen i Oslo. Portrettet av den norske designeren og skuespilleren, tegnet av den norske illustratøren Esra Røise, ble hengt opp tidligere denne uken i godt selskap med andre store personligheter som Arnulf Øverland, Christian Krohg, Edvard Munch og Wenche Foss. Felles har de alle at de er eller har vært trofaste gjester av restauranten.

– Forfriskende, mener kongehusekspert Kjell Arne Totland om Cara Delevingnes antrekk under det kongelige bryllupet mellom prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank forrige uke. Delevingne, som trosset kleskoden, hadde for anledningen kledd seg i en svart smoking fra Emporio Armani og en flosshatt fra Chanel.

– Et Fendi-skjerf som kan minne om en vagina får sosiale medier til å koke. Skjerfet som blant annet kom i en lys rosafarge med ekte pels og med en prislapp på 370 euro ble raskt fjernet i den overnevnte fargen fra det italienske luksusmotehusets nettbutikk.

– Fyre Fest-arrangøren ble både arrestert og saksøkt etter skandalefestivalen «alle» snakket om. Nå er han dømt til seks år i fengsel etter å ha solgt falske billetter for over 100.000 dollar til eventer som Met-gallaen og Burning Man.

– Det er over og ut for grunnlegger og administrerende direktør ved Deciem, Brandon Truaxe. Den kontroversielle skjønnhetsmogulen har fått sparken fra sitt eget merke The Ordinary etter blant annet å ha postet bilde av en død sau på Instagram, truet med å legge ned hele virksomheten og truet både George Clooney og Brad Pitt.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer