Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Moteuka oppsummert

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

– Har Moschino hermet etter norsk designer? Edda Gimnes mener det italienske motehuset med Jeremy Scott i spissen har kopiert hennes design. Det har blitt plukket opp internasjonalt blant annet av motepolitiet @dietprada. Scott på sin side nekter for anklagene.

– Spanske Vogue mener norske Maren Schia er en av de nye street style-stjernene. Det skriver den spanske utgaven av motemagasinet.

– Japansk motemogul blir den første måneturistenYusaku Maezawa er den første passasjeren på Elon Musk og SpaceX’ måneferd, og med seg tar han ni av sine favorittkunstnere.

Aurora Aksnes hylles i den amerikanske utgaven av L’Officiel. I regi av stylist og Norges-venn Yael Quint har artisten fått både intervju og shoot kledd i norsk design. Se eksklusive backstage-bilder fra shooten her.

– Det har også Emma Ellingsen som i W Magazine er kledd i merker som Holzweiler og Tom Wood. «Er hun Norges svar på Kendall Jenner?», spør magasinet.

Holzweiler er det skandinaviske motemerket nordmenn søker mest etter på nett. Det viser statistikk fra Semrush.

– «Han kjører veldig safe», mener internasjonal motekritiker om Riccardo Tisci sin Burberry-debut under moteuka i London.

Les også
Chanel åpner egne butikker for stamkundene sine

Siste saker

Mest lest nå
Les mer