Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

– Den norske danseren Mona Berntsen var modell da Rihanna viste sitt nye undertøysmerke Savage x Fenty under New York Fashion Week denne uka.

Camilla Pihl lanserer nettmagasin i samarbeid med Venture Factory. Toppbloggeren tar skrittet fra personlig blogg til nettmagasin allerede i oktober.

Tom Wood hyller street style-fotografer i sin nyeste kampanje. I samarbeid med trendforsker Kelly Harrington lanserer det norske motemerket en capsule-kolleksjon med navn som Adam Katz Sinding og Eva Losada som fronter kampanjen.

– Som den første, store internasjonale moteuka blir London Fashion Weekpelsfri. Denne sesongen dropper alle designerne på det offisielle programmet pels på visninger og presentasjoner.

– Det amerikanske motemerket LPA får body shaming-kritikk etter at genserne deres med print inspirert av kommentarer fra nettroll gikk viralt. Nå trekker de genserne solgt via nettbutikken Revolve.

Kim Jones tar Dior Homme til Tokyo for visningen av den første pre-fall-kolleksjon for herre. Det er også Jones første som kreativ leder for Dior Homme – en stilling han tok over i april i år.

– Det er fire nordmenn med i Business of Fashions årlige oversikt over motebransjens mest innflytelsesrike personer. Det er dobbelt så mange som i fjor, og flere enn både Danmark og Sverige.

– Hun ble droppet i fjor, i år blir Winnie Harlow Victoria’s Secret-modell. Det var i et intervju med Vogue at hun avslørte nyheten.

Hovedbilde Savage x Fenty via Vogue

Les også
Sports Illustrated viser frem modell med synlig arr for første gang

Siste saker

Mest lest nå
Les mer