Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

Marius Borg Høiby og kjæresten modell Juliane Snekkestad guider Vogue til Oslo. I en artikkel på nettsiden til den amerikanske utgaven av magasinet viser de to frem sine favorittsteder i hovedstaden.

– Det er slutt for Stella-redaksjonen. Samtidig går magasinet ned i antall utgivelser. Tittelen fortsetter, men skal nå lages av en spin off-redaksjon med to årlige utgivelser.

Kendall Jenner bryter stillheten etter modell-kommentar. Jenner fikk modellkollegar på nakken etter at Love Magazine postet et bilde på sin Instagram med et sitat hentet fra modellens intervju med magasinet. I en rekke Twitter-meldinger forsøker Jenner nå å oppklare det hun mener er en misforståelse.

Acne Studios og Fjällräven lanserer samarbeidskolleksjon. Nå er bildene fra kolleksjonen, som omfatter store boblejakker, turbukser og jakker samt de populære Fjällräven-ryggesekkene i ulike varianter, her.

– Den norske modellagenten Donna Ioanna undersøkes av Forbrukertilsynet. Det er i kjølvannet av NRKs artikkel fra juli i år om unge jenter som føler seg presset til å delta på Ioannas modellkurs at Forbrukertilsynet nå varsler tilsyn mot den kjente modellagenten.

Bik Bok endrer størrelser etter kritikk. I en kommentar i Aftenposten tidligere denne uka skriver markedssjef for kleskjeden, Emma Gustavsson, at «de ønsker å være på alle jenters parti og nå vil ta ansvar».

– Søsternettsiden til Hypebeast, Hypebae, skriver om de norske motemerkene du bør kjenne til. På lista er blant andre Tom Wood samt Bik Bok Runway Award-vinner Haik.

Nars kommer til Norge. Det franske kultsminkemerket er kjent for sin «Orgasm Blush» og sine mange kreative samarbeid med kunstnere som Andy Warhol og nå sist Erdem.

Hovedbilde: Skjermdump.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer