Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kristine Frøseth for W Magazine

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

Vogue skryter av nytt, norsk motemerke. Før det i det hele tatt er i butikk får motepersonlighet og influencer Celine Aaagaard og hennes motemerke Envelope1976 omtale av det ledende motemagasinet med bilder fra forriges ukes Oslo Runway.

Kokosolje er gift, mener Harvard-professor. I et foredrag nylig hevder professor Karen Michels at oljen er en av de farligste matvarene man kan få i seg.

– Bloggfavoritt Beautyblender får mangfold-kritikk. Selskapet bak den populære eggeformede makeup-svampen lanserer sin første foundation som, til tross for at den kommer i hele 32 nyanser, ikke skal ha fargene likt fordelt når det kommer til ulike hudfarger.

– Det ledende motemagasinet W Magazine har plukket opp den norske skuespilleren Kristine Frøseth. I et intervju i magasinet, med tilhørende bilder der Frøseth er stylet i norsk design fra topp til tå signert stylist og Norges-venn Yael Quint, forteller hun om karrieren og hvordan hun først kom inn i filmbransjen.

– Oslo-butikken f5 lanserer kleskolleksjon med kreatør og Karpe Diem-fotograf Michael Ray Vera Cruz Angeles og hans partner Even Suseg i det kreative byrået Also Known As.

– Nå er bildene fra samarbeidskolleksjonen mellom designer og Chanel-sjef Karl Lagerfeld og modell og it-girl Kaia Gerber her.

– Vogue, som for første gang anmeldte visningene under Oslo Runway, kaller Oslo og Norge en «voksende stildestinasjon», mens Paper Magazine skryter av Michael Olestad og Anne Karine Thorbjørnsen. Se hvordan den internasjonale motepressen dekket Oslo Runway her.

Ganni samarbeider med det islandske yttertøysmerket 66 North. Det er merkets første samarbeid med et ready-to-wear-merke for kvinner. Samarbeidet er en del av Gannis SS19-kolleksjon som kommer først i mars neste år.

Les også
Norgesaktuelle Harry Styles teamer opp med Gucci

Siste saker

Mest lest nå
Les mer