Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

Rick Genest også kjent som «Zombie Boy» er død. Han ble 32 år gammel. Kunstneren og modellen ble funnet død i sin leilighet i Montreal, Canada tidligere denne uka.

Balenciaga saksøkes av New York-basert souvenirselskap for brudd på opphavsretten. Det er City Merchandise, Inc. som står bak søksmålet

– Los Angeles vil forby salg av pels. Fra tidligere av har San Fransico innført forbud mot produksjon og salg av pels. Også stadig flere designere og motehus sier nei til pels.

Beyoncé tar kontroll over amerikanske Vogues september-forside. Hun skal ha fått tilnærmet full kreativ frihet. Hvordan forsiden vil se ut er enda ikke kjent, men for første gang i motepublikasjonens 126 år lange historie skal det være en mørkhudet fotograf som har tatt cover-bildet. Beyoncé var første gang på coveret av Vogue US sin september-utgave i 2015 – dasom  den første mørkhudede kvinnen til å pryde denne forsiden.

– Nå er første del av Victoria Beckhams kolleksjon for Reebok her. Den tidligere Spice Girls-stjernen og nå toppdesigneren hyller blant annet basketballegenden Shaquille O’Neal med kolleksjonen.

– På forsiden av britiske Vogues september-utgave er Rihanna. Hun skriver med det historie som den første mørkhudede kvinnen til å pryde det britiske magasinets aller viktigste utgave. Rihanna får også oppmerksomhet for de blyanttynne øyenbrynene hun sporter på forsiden av magasinet.

Lauryn Hill fronter sin første motekampanje noensinne. Hill er ansikt utad for det amerikanske motemerket Woolfords nye kampanje som en av flere navn som er valgt for sin innsats for og bidrag til den amerikanske musikkscenen.

– Kreativ leder i Burberry Riccardo Tisci lanserer ny logo og nytt mønster for det erkebritiske luksusmotehuset. Det er første skritt på veien i en storstilt forandring for Burberry med Tisci i sjefsstolen.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer