Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

Ivanka Trump legger ned sitt klesmerke med umiddelbar virkning. Årsaken skal være at presidentdatteren har sett seg lei på restriksjonene for å unngå interessekonflikter med jobben som seniorrådgiver i Det hvite hus. Nyheten kommer kort tid etter at Canadas største varehus kunne melde at de droppet merket i sine butikkhyller.

– Netflix-serien «Insatiable» får kritikk for fat shaming. Nå krever en underskriftskampanje serien stoppet.

– Erkebritiske Burberry ruster seg for fremtiden. Med Riccardo Tisci i sjefsstolen blir det store endringer for motehuset som nå melder om hyppigere og mindre leveringer av kolleksjoner – en drop-modell med inspirasjon fra streetstyle-merker som Supreme og som også motehus som Céline med Hedi Slimane i spissen sverger til.

– Første del av Oslo Runways off schedule-program er klart. Det supplerer on schedule-programmet som ble sluppet tidligere i år. Også sesongens visningarena ble offentliggjort denne uka. Det blir statsbygningen på Bankplassen 4.

Elisbeth Stray Pedersen gikk ikke videre til finalen i The Woolmark Companys «The Woolmark Prize». Hun var nominert til prisen som har som hensikt å støtte opp under unge og lovende designere med et kommersielt potensiale og fokus på ull med sitt merke ESP.

– Både Gucci, Off-White og Balenciaga er på listen over de hotteste merkene dette kvartalet. Det er også Fendi som opplever Kardashian-effekten med en 8.plass opp fra en 17.plass fra i fjor.

Prada gjør «comeback» etter å ha snublet de siste årene. Det italienske  luksusmotehuset har gjort feil siden starten, mener storbank BNP Paribas luksusvaresjef Luca Solca i en kommentar på motenettstedet Business of Fashion.

– Også Alber Elbaz er tilbake. Det siste året har han samarbeidet med det amerikanske veskemerket LeSportsac om en serie nylonvesker, ryggsekker og weekendbags som lanseres under New York Fashion Week.

Les også
Nå er Gym Lips en TikTok-trend

Siste saker

Mest lest nå
Les mer