Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

– Det amerikanske barberhøvelmerket Billie er blant de første som viser kroppshår i en reklamefilm for barberhøvler. Nå hylles de på sosiale medier.

– Etter ni dager og over hundrevis av arrangementer over hele byen for å feire kjærlighet og mangfold avsluttet Oslo Pride lørdag med det som for mange er selve høydepunktet. Se Melk & Honnings egne bilder fra paraden her.

– Programmet for høstens Oslo Runway er klart, men hvor er designere som Tom Wood og Admir Batlak?

– Bildene av USAs førstedame Melania Trump gikk viralt da hun på vei for å besøke flyktningbarn ved grensen til Mexico bar en jakke med påskriften «I Really Don’t Care. Do U?». Nå selges Zara-jakken på nett for tusenvis av kroner.

– Diet Prada går ut mot designer Jacquemus etter at han delte et bilde på sin Insta-profil av Bella Hadid med det han trodde var hans mye omtalte stråhatt. Hatten er imidlertid signert et Mexico-basert merke, skriver duoen.

– Isabel Marant lanserer makeupkolleksjon med kosmetikkgigant L’Oréal Paris. Kolleksjonen lanseres under visningen under Paris Fashion Week i september.

– Fila gjør sin runway-debut under Milan Fashion Week til høsten. Det italienske sportswear-merket snuser med det på high fashion med Antonino Ingrasciotta ved roret som kreativ leder.

– Jacquemus viste sin herrekolleksjon på en avsidesliggende strand utenfor Marseille i Sør-Frankrike mandag. Det er designer Simon Porte Jacquemus’ første herrekolleksjon for hans selvtitulerte merke.

– Chanel offentliggjør for første gang sin årsomsetning, og avslører med det milliardinntekter for det franske luksusmotehuset på nærmere 78 milliarder kroner i fjor. Det er 11 prosent opp fra året før.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

– Luksusgruppen Kering vil selge sine 51 prosent av aksjene i Christopher Kane tilbake til designeren og med det avslutte det fem år lange samarbeidet. Grunnen skal være at luksusgruppen ønsker å satse på større luksusmerker som Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta og Balenciaga.

– Chanel-sjef og designer Karl Lagerfelds luksusvilla i hjembyen Hamburg i Tyskland ligger ute for salg. Lagerfeld solgte eiendommen i 1998. Nå er prislappen 10 millioner euro eller i underkant 100 millioner norske kroner.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer