Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

Kate Spade-salget skyter til himmels etter designerens brå død tidligere i sommer. Internasjonalt meldes det om opptil 600 prosent økning i salget, mens Oslo-butikken her hjemme kan vise til både økte salgstall og antall besøkende.

– Supermodell Gisele Bündchen legger seg flat etter å ha disset unge modeller. I et intervju med Vogue forteller hun hva hun synes om måten dagens modeller forholder seg til Instagram på. «Du kan bare glemme at jeg ville promotert meg selv slik som disse jentene gjør», sa hun i intervjuet.

– Edition i Hegdehausveien i Oslo lukker dørene. Det samme gjør Rag & Bone som flytter butikken fra Prinsens gate til Øvre Slottsgate, mens det svenske motemerket Rodebjer åpner dørene til sin første Oslo-butikk. Hold deg oppdatert på ryktebørsen her.

Kanye West har klonet Kim Kardashian West i sin nye kampanje for sneakeren «Yeezy 500 Supermoon Yellow». Se bildene «alle» snakker om her.

– Forbes’ årlige liste over verdens 2000 største selskaper ble sluppet denne uken. På 150. plass er Dior som med det troner øverst av moteselskapene på lista med en inntjening på 396 milliarder kroner i 2017.

Virgil Abloh og Off-White samarbeider med koffertmerket Rimowa om en ny kolleksjon som skal treffe «millennial shoppers». Den gjør sin offisielle debut først under Off-White-visningen i Paris 20.juni, men har allerede blitt teaset både av Rimowas Alexandre Arnault og Abloh selv (med venner) på sosiale medier.

– Det skal fortsatt være tette bånd mellom Harvey Weinstein og kona Georgina Chapmans motemerke Marchesa. Det skriver nettstedet Daily Beast som hevder å ha avdekket en rekke linker mellom den en gang så mektige filmmogulen, anklaget for misbruk, overgrep og manipulering av en rekke kvinner, og motemerket.

Paris Hilton gjør comeback som designer, og lanserer kleskolleksjon basert på stilen hun hun hadde i sine glansdager på slutten av 90- og begynnelsen av 2000-tallet.

Nå kommer tv-serien om Anna Delvey, dama som lurte hele New Yorks it-crowd til å tro at hun var god for millionvis av dollar. Det er Netflix som skal ha kjøpt rettighetene til historien. Delvey sitter i fengsel siktet for bedrageri og svindel.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer