Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Naomi Campbell hinter om at hun trekker seg som modell

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

«Interview» legger inn årene. Etter 49 år er det slutt for kultmagasinet startet av Andy Warhol.

Cult Gaia saksøker Steve Madden som svarer med å saksøke tilbake. Cult Gaia-grunnleggeren har sett seg lei på at merket kopierer de populære «Ark»-veskene deres, men Madden mener selskapet ikke har rettigheter til designet inspirert av vintage japanske piknikkurver.

Holzweiler samarbeider med kultbutikken Storm i København om en ny collab-kolleksjon.

– Den New York-baserte modellorganisasjonen Model Alliance vil sette en stopper for seksuell trakassering, diskriminering og utnyttelse av modeller. Nå lanserer de et program som skal sikre en trygg arbeidsplass for modeller verden over.

Danske prins Nikolai på Dust Magazine

Danske prins Nikolai på Dust Magazine

Danske prins Nikolai er på coveret av nye Dust Magazine. Han debuterte som modell på catwalken for Burberry under det som var Christopher Baileys siste kolleksjonen for motehuset tidligere i år, og signerte kort tid etterpå kontrakt med modellbyrået Scoop Models.

– Det franske motehuset Carven er i økonomisk trøbbel. Nå søker de sammen med moderselskapet Société Béranger om konkursbeskyttelse i Frankrike. Det sikrer motehuset videre drift mens de jakter en kjøper.

Gucci trekker seg fra den italienske moteuken til fordel for Paris. Det italienske luksusmotehuset vil holde én visning under den franske moteuka før de returnerer til Milan Fashion Week våren 2019.

– Er Naomi Campell ferdig som modell? Supermodellen hintet om dét i anledning sin veldedighetsfest under filmfestivalen i Cannes der hun selv gikk på catwalken.

Vetements trekker seg fra men’s fashion week – igjen. Nå viser merket, med kreativ leder og sjefsdesigner Demna Gvaslia i spissen, under Couture-uken i juli.

Les også
Kendall Jenner forteller om sitt første catwalk-show

De første bildene fra Comme des Garçons nyeste merke, CdG, er her. Merket er det 18. i rekken for det japanske motehuset, og den første fulle kolleksjonen kommer først senere i år.

Theorys nye kreative direktør er Francesco Fucci. Han kommer fra The Row der han var fem år som sjefsdesigner. Hans første kolleksjon for Theory vil bli Spring 2018 pre-collection. Det skriver Business of Fashion.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer