Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Rihanna Savage undertøyskolleksjon

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

Diet Pradas identitet er avslørt. Det er duoen Tony Liu og Lindsey Schuyler som står bak Instagram-kontoen som har blitt en av motebransjens aller mest fryktede og nådeløse kritikere av både kopier, etterligninger og «inspirasjon». Nå står de to frem i et eksklusivt intervju med motenettstedet Business of Fashion.

& Other Stories åpner dørene i Oslo. Det blir den svenske kleskjedens første butikk i Norge.

Kanye West Adidas

– Presset øker på Adidas for å droppe Kanye West. Rapperen har fått massiv kritikk etter sin uttalelse om slaveri. Nå har flere tusen skrevet under på en underskriftskampanje for å få sportsgiganten til å droppe West. Det skriver Quartz.

Rihannas undertøyskolleksjon Savage er her. Det nyeste tilskuddet under Fenty-paraplyen droppet fredag, og skal ha som visjon å være inkluderende og å få kvinner til å føle seg bra. Undertøyskolleksjonen består av 90 ulike produkter med størrelser fra 32A til 44DD og XS til XXXL.

– Er det egentlig så farlig om bunaden er helt eller delvis produsert i utlandet? Bunadsdebatten raser, og denne gangen er stridens kjerne utflagging av bunadsproduksjon. En naturlig utvikling i et marked som ikke enda er satt, mener noen, mens andre frykter at norske bunadstradisjoner vil gå tapt.

David Beckham er ny ambassadør for The British Fashion CouncilBurberry saksøker den amerikanske kjedegiganten Target. Det britiske motehuset har sett seg lei på at butikken kopierer deres ikoniske rutemønster, og går nå rettens vei for å få stoppet det de mener er «gjentatt, forsettelig og grov misbruk av Burberrys berømte og ikoniske varemerke».

David Beckham har blitt utnevnt som «Ambassadorial President» av The British Fashion Council (BFC). Den nyopprettede rollen skal fremme nettverk og samarbeid i USA og Asia, og Beckham sin rolle vil blant annet bli å løfte frem britiske motetalenter for både investorer og media. Det melder britiske Vogue.

– «Momager» Kris Jenner lanserer sin egen gjestekolleksjon under datteren Kylie Jenners sminkemerke. Det var alles «momager» som selv slapp nyheten gjennom Kylie Cosmetics’ egen Instagram-profil tirsdag.

Les også
Luksusnettbutikkene har fått sansen for norske Kolours Jewelry

Åpningsbilde: «Savage»

Siste saker

Mest lest nå
Les mer