Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?
MOTEUKA OPPSUMMERT: Saudi Arabias første moteuke med mer i moteuka oppsummert.

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

– Kreativ leder for Kanye West, Off-White-grunnlegger og nå også Louis Vuitton-designer Virgil Abloh er på Time Magazines liste over verdens 100 mest innflytelsesrike mennesker. På lista er også den mindre kjente designeren Christian Siriano som ble kjent etter at han vant en av sesongene av reality-serien «Project Runway».

american apparel ad

American Apparel

– I januar i fjor slo motebutikken Pepper i Bergen seg konkurs etter 22 år, men fikk leve videre med nye eiere og nytt navn. Nå er de tidligere eierne politianmeldt. Selskapet har også mottatt 125 ulike krav på totalt 10,3 millioner kroner fra kreditorer i inn- og utland.

Anthony Vaccarello viser Saint Laurent i New York. Det skjer i juni i forbindelse med CFDA Awards som avholdes på samme tid, skriver Vogue.

American Apparel gjør comeback. Etter konkurs, søksmål og anklager om seksuell trakassering er skandalemerket tilbake – denne gangen med fokus på inkludering, men også etisk produksjon og bærekraftighet. Relanseringen skjer først og fremst på nett, men med planer om også fysiske butikker.

– Uekte mennesker kan ha ekte problemer – eller? Det er full Insta-krangel mellom de kunstige influencerne Miquela Sousa og Bermuda etter at sistnevnte hacket kontoen til førstnevnte. Og krangelen? At Sousa ikke er nok åpen om at hun ikke er ekte – på ekte…

Norges best kledde forretningskvinner og -menn er kåret. Det er Finansavisen som står bak kåringen for andre året på rad. Se hvem som topper listene her.

Karl Lagerfeld er ikke kjent for å spare på kruttet. Det gjør han heller ikke når han nå åpner opp om vel, alt i et nytt intervju med Numéro.

Glossier åpner dørene i Los Angeles. Nylig pumpet investorer inn ytterligere 52 millioner dollar i merket som nå bruker pengene til å åpne det som er deres andre permanente fysiske butikk. Fra før av har merket sin flaggskipbutikk i New York.

– Saudi-Arabia har nettopp hatt sin første moteuke. Det er Arab Fashion Council som står bak Arab Fahion Week som fant sted i Riyadh med 16 visninger på programmet og gjestedesignere som Jean Paul Gaultier og Roberto Cavalli, melder The New York Times.

Luksusgruppene LVMH, Kering og Hermès International har sammen med sveitsiske Richemont et luksusproblem, nemlig rundt 21,5 billioner dollar – tilsvarende rundt 170 milliarder norske kroner – som de ikke vet hva de skal gjøre med.

Åpningsbilde fra Arab Fashion Week via The New York Times. 

Les også: Hva skjer egentlig med Torggata?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer