Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Valentino åpner butikk i Oslo
ÅPNER I OSLO: Valentino åpner butikk i Oslo. Det og ande motenyheter i moteuka oppsummert.

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

Stadig flere luksusmotehus åpner dørene i Oslo:

Valentino åpner dørene til sin butikk i høst. Dato for åpningen er foreløpig ikke kjent. Butikken åpner i de gamle lokalene til Hermès som en del av Steen & Strøm Department Store, og vil i første omgang føre sko og tilbehør til kvinner.

– Også Jimmy Choo flytter inn i nabolaget, vegg i vegg med Saint Laurent i Nedre Slottsgate. Butikken åpner i høst.

– På den andre siden av Saint Laurent åpner Moncler allerede i vår. Tidligere i år kunne Melk & Honning avsløre det fransk-italienske merkets planer om Oslo-butikk.

Interview, april 2018.

– Det er ikke bare i motehusene det er gjennomtrekk i toppen. Også i magasinbransjen går det hardt for seg. I følge The Cut, som igjen viser til New York Posts «Page Six», skal «Interview» sin editorial director Fabien Baron ha takket for seg sammen med kreativ leder Karl Templer. Sistnevnte ble tidligere i år anklaget for seksuell trakassering. Det er ikke første gang de to slutter i jobben hos magasinet startet av Andy Warhol i 1969.

Bella Hadid er i hardt vær etter at hun (mest sannsynlig) opprettet (f)insta-kontoen @rebekkaharajuku under sin reise til Japan. Kontoen har allerede over 23,000 følgere som alle får ta del i Hadids tilsynelatende japanske alter ego mens hun spiser, shopper og henger med venner i Tokyo. Ok eller kulturell appropriasjon?

Dolce & Gabbana viste sin «Alta Moda» (haute couture)-kolleksjon på The Metropolitan Opera i New York tidligere denne uka. Kolleksjonen var en hyllest til den amerikanske hovedstaden med referanser til blant annet Frihetsgudinnen, Brooklyn Bridge og det amerikanske flagget. På catwalken gikk supermodeller som Ashley Graham, Joan Smalls og Karlie Kloss, mens Naomi Campbell lukket visningen.

Dolce & Gabbana Alta Moda 2018

Dolce & Gabbana «Alta Moda». Bilde: Instagram.

– Den norske modellen Marie Hallen gikk også Dolce & Gabbanas «Alta Moda»-visning. Det er hennes tredje for det italienske motehuset (som forøvrig sydde forrige sesongs «Alta Moda»-kolleksjon med den norske modellen som utgangspunkt). Les vårt intervju med Hallen her.

Nordstrom går mot strømmen, og satser stort på fysiske butikker, skriver Business of Fashion. Torsdag åpnet de sin første full-line department store (på 47,000 kvadrameter) for menn på Manhattan, New York. En andre kvinne-fokusert flaggskipbutikk forventes å åpne i 2019 i en av byens nye skyskrapere – som også vil bli en av New Yorks høyeste bygninger.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer