Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Moteuka oppsummert - har du fått med deg dette?
Foto via Instagram/@kimkardashian

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas små og store motenyheter.

Nok en moteuke er gått, men har du fått med deg alt? Melk & Honning oppsummerer smått og stort i Moteuka oppsummert.

Hvorfor hater alle Emily in Paris?

På bare én uke er Emily in Paris blitt blant Netflix’ mest sette serier. Men franskmennene hater den, anmelderne slakter den, moteekspertene plukker den fra hverandre og «hvem som helst som har spist en croissant» bes styre unna. Hva er det egentlig med serien som folk elsker å hate og hater å elske?


Ny giv for Diesel?

Diesel får ny kreativ leder, men kan han snu skuta? Den italienske denim-giganten har nemlig lenge slitt økonomisk, men også med å holde seg relevant i et stadig tøffere marked.


Supermodeller på catwalken for Versace
VERSACE SS18. FOTO: VICTOR VIRGILE VIA GETTY

Supermodell-reunion

«De ekte supermodellene», kalles 90-tallets supermodeller som Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista og Christy Turlington. Nå gjenforenes de fire i dokuserien The Supermodels. Her får vi følge supermodellenes liv og levne, deres individuelle reiser til stjernestatus og de livslange vennskapene som ble til backstage, på den røde løperen og fester.


Kim Kardashian blir historisk

Megainfluencer og dollar-milliardær Kim Kardashian skriver historie når hun pryder samtlige av coverne til Grazia. Coverne i de ulike markedene varierer, men reality-dronningen er ikledd sitt eget shapewear-merke Skims på alle. Det sammenfaller «tilfeldigvis» med lanseringen av merket på varehuset Selfridges.


Gucci vil selge brukte klær

Gucci satser på brukte klær, og lanserer nettbutikk med second hand-gigant. Det er som en del av det italienske luksusmotehusets bærekraftsstrategi for en mer sirkulær mote. Sortimentet vil bestå av plagg og tilbehør gitt av Gucci samt skatter fra tidligere eiere. Det vil omfatte både nyere og eldre kolleksjoner, klassikere, bestselgere og vintage fra arkivet.

Les også
Min sommer: Michael Ray VC Angeles

Moteuka oppsummert: Hailey Bieber og Justin Bieber på coveret av Vogue.
Moteuka oppsummert: The Biebers for Vogue. Foto: faksimile

Hailey + Justin = sant

Hailey og Justin Bieber pryder coveret på den nyeste utgaven av italienske Vogue. Utgaven er en hyllest til den legendariske motefotografen Helmut Newton og hans kjærlighet til kona June. Se NSFW-bildene av ekteparet i sengen for Vogue her.


Prada på auksjon

I februar kom nyheten om at Raf Simons går til Prada i rollen som kreativ leder i tospann med Miuccia Prada. Nå auksjoneres sistnevntes siste kolleksjon uten førstnevnte med på laget. Det er ikke bare en gyllen mulighet til å sikre seg en bit av motehistorien, men også mote med mening. Prada har nemlig teamet opp med det ærverdige britiske auksjonshuset Sotheby’s for å samle inn penger til UNESCO. Frem til 15. oktober kan man by på 72 ulike objekter gitt av det italienske motehuset. Det omfatter klær, vesker og tilbehør samt backstage-bilder, blant annet av Gigi Hadid og Freja Beha Erichsen, invitasjoner og en LP med soundtracket fra visningen – alt fra AW 2020-kolleksjonen.


Fremtidens jeans?

Denim pekes gjerne ut som den store stygge ulven når det kommer til kjedebutikkenes bærekraftsmål for fremtiden.

Foto via & Other Stories

Nå tenker både H&M og & Other Stories nytt rundt design og produksjon av denim. Førstnevnte lanserer en ny denimkolleksjon for menn inspirert av naturens enkelhet med denimstoff fremstilt av en blanding av økologisk bomull, opp til 35 prosent resirkulert bomull fra forbrukeravfall og fargestoffer som reduserer vann- og energiforbruk betydelig sammenlignet med konvensjonelle alternativer. & Other Stories på sin side lanserer en kolleksjon bestående av fem tidløse modeller lagd for å holde sesong etter sesong i mer bærekraftige materialer.

Les også
A$Ap Rocky baner vei for herremote

Hermès hos söta bror

Hermès åpner ny butikk hos våre naboer i Stockholm, nærmere bestemt på bakkeplan i det ærverdige varehuset Nordiska Kompaniet i sentrum av den svenske hovedstaden. Interiøret i den nye butikken henter inspirasjon fra det historiske bybildet og metropolens nærhet til naturen med tre-aksenter og en fargepalett i duse rosatoner, gul oker, kobber og mineralgrønn.

Moteuka oppsummert: Hermes åpner ny butikk i Stockholm.
Moteuka oppsummert: Hermès åpner ny butikk i Stockholm. Foto via Hermès

Bonus: Trippel norsk på catwalken for Balenciaga, datteren til Kate Moss catwalk-debuterer og historisk plus-size hos Versace – Melk & Honning oppsummerer høydepunktene fra sesongens koronatilpassede moteuker.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer