Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukens viktigste motenyheter fra inn- og utland.

Denne uken har vi sett tilbake på moteuken som ble holdt i Oslo for en ukes tid siden. Oslo Runway inviterte til tre dager som var fullstappet med visninger fra norske designere. Men hvilken designer og merke kapret flest «likes» på Instagram? Vi har fasiten.

Det viktigste tilbehøret denne sesongen er uten tvil hårspennene. Og flere av de største motehusene valgte å sende modeller med iøyefallende spenner og hårstrikk nedover catwalken. Balenciaga har lansert sine egne «scrunchies», mens italienske Gucci selger egne hårklemmer. Melk & Honning har valgt ut våre ni favoritter.

Mandag kunne Melk & Honning avsløre at den norske moteillustratøren Esra Røise, er kampanjemodell i Norge for det unike samarbeidet mellom Viktor & Rolf for Zalando. Luksusmerket og shoppinggiganten har gått sammen om en kolleksjon som har fått navnet RE:CYCLE.

Moteuken i København har herjet denne uken – og her stakk blant annet en ung, norsk designer av med en høytstående pris. Dette er andre året på rad at en norsk designer fra Kunsthøyskolen i Oslo stikker av med førsteplassen i denne konkurransen. I anledning den prestisjefylte prisen, tok Melk & Honning en prat med vinneren, Axel Enquist.

Du har gjerne fått med deg at norsk design har fått mer og mer oppmerksomhet internasjoanlt, men vet du egentlig hvorfor? Vi har truffet Yael Quint, som er kvinnen som har tatt med seg norsk mote ut i verden. Les intervjuet vi gjorde med henne.

I anledning samarbeidet mellom Viktor & Rolf for Zalando, inviterte Melk & Honning og Zalando til fest og utstillingen av bildene med Esra Røise, som modell. Vi kunne by på bobler, goodie bags, popcorn, musikk og god stemning. Se bildene fra festen.

Les også
6 herretrender fra motemessen Pitti Uomo i Firenze

Vi blir alltid like stolt og glad når nordmenn får internasjonal oppmerksomhet – og denne uken kan vi skryte av det norske tvillingparet, Martine og Gunnhild Chioko Johansen, som markerer seg i det ledende motemagasinet Vogue.

Prins William og hertuginne Kate har denne uken reist rundt i Stockholm og Oslo. I Oslo har de blant annet besøk Holmenkollen, «Skam-skolen» Nissen og Ingrid Alexandras skulpturpark. Britiske Vogue har fulgt med på reisen og deler mange fine bilder av hertugparet, sammen med vårt eget kronprinspar.
Pssst: Under besøket på Nissen, ble hertuginne Kate sett i en kjole fra det norske merket byTiMo.

Supermodellene og søskenparet Gigi og Bella Hadid, pryder forsiden på mars utgaven av britiske Vogue. Magasinet kommer med to ulike forsider – ett med Gigi og ett med Bella. I magasinet er det også et bilde av de to sammen – hvor de poserer naken.

Hovedbilde: Gigi og Bella Hadid for Vogue. Foto: Steven Meisel

Les også: Dette blir fashionistaene «hooked on» i 2018

Siste saker

Mest lest nå
Les mer