Instagram @kaiagerber

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

– En av verdens aller mest kjente luksusnettbutikker stenger nå ned mesteparten av businessen sin grunnet koronaviruset.

– Når salget i de fysiske butikkene har minket kraftig; hva skjer med netthandelen? Har man sett en voldsom oppgang der? Melk forhørte seg med tre velkjente aktører. Her er også en oversikt over hvor du kan shoppe norsk på nett nå.

– Den mest bærekraftige merkevaren innen skjønnhet i Norge er kåret. Vinneren er en kjent og kjær favoritt blant mange.

– Nå tilbyr en av motebransjens mektigste kvinner, Anna Wintour, å betale designernes korona-regninger.

– Kaia Gerber er en av moteverdens hotteste nye modeller. 18-åringen har allerede vært kampanjemodell for Chanel, Moschino og Saint Laurent. I disse karantenetider starter hun bokklubb – og du kan være med.

– Peter Dundas er kjent for å kle opp de største Hollywood-stjernene i glamorøse kjoler. Nå slipper den norske designeren elegante treningsklær.

– Norsk mote har fått sitt første store offer i forbindelse med koronaviruset. En 30-år gammel kleskjede er nemlig nå gått konkurs.

– Nå fronter Rihanna mainummeret av britiske Vogue – og åpner opp om både angst og det lenge etterlengtede albumet. Ifølge henne er kjendistilværelsen fremdeles ikke normal for henne.

– For kort tid siden gikk en sportsgigant ut og meldte at de ikke kom til å betale leie for noen av sine stengte butikker. Det ble det ramaskrik av.

– Forrige uke SMS-intervjuet Melk Camilla Pihl som da var høygravid. Nå har hun født – og babyen fikk et noe uvanlig navn.

– Utleietjenester av klær og tilbehør har blomstret opp de siste årene – både her hjemme og internasjonalt. Hvordan påvirker koronakrisen dem nå som alt av bryllup og fester er avlyst?

– Nå har en av tidenes største supermodeller auksjonert bort favorittjakken sin til inntekt for koronahjelp.

– Denne uken døde en legendarisk motedesigner av korona. Hailey Bieber, Lizzo, Rihanna og Ariana Grande var blant de som stadig vekk brukte merket.

– Moteaktørene gjør alt de kan for å holde hodet over vannet gjennom disse utfordrende tidene. Det inkluderer blant annet FaceTime-shopping, gratis hjemlevering, Instagram-take over.

Les også: – Her om dagen hadde jeg møte med redaksjonen min i morgenkåpe