Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Moteuka oppsummert: Har du fått med deg dette?
Motemagasin får kritikk for å ha photoshoppet bilde av Hailey Bieber. Foto: Sean Zanni/Getty Images for McDonald's

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

– «Er ikke Hailey Bieber tynn nok for ELLE?», spør nettet etter at den amerikanske utgaven av motemagasinet delte et tilsynelatende photoshoppet bilde av den brasiliansk-amerikanske toppmodellen.

– «Få tykkere hår, fyldigere lepper og perfekt hud», skriver motemagasinet på coveret med et bilde av Kylie Jenner. Det får norske redaktører til å riste på hodet.

– Bella Hadid er blant ofrene i ny metoo-skandale. En ny rapport avdekker omfattende mobbing og trakassering i den amerikanske undertøysgiganten Victoria’s Secret.

– Natt til mandag norsk tid går årets Oscar-utdeling av stabelen. Hvem er nominert, hvem vinner og hva har de på seg? Og hva er egentlig i goodiebagen til de nominerte verdt nesten 1,5 millioner norske kroner.

Er Kaia Gerber gravid?
LONDON, ENGLAND – DECEMBER 10: Cindy Crawford and Kaia Gerber arrive at The Fashion Awards 2018 In Partnership With Swarovski at Royal Albert Hall on December 10, 2018 in London, England. (Photo by Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage)

– Kaia Gerber får nettet til å koke med dette bildet som for alvor har satt fart på spekulasjonene om modelldatteren er gravid.

– I mars går en ny utgave av mote- og kunstfestivalen Fushion Oslo av stabelen. Her er første del av programmet.

– De norske herremodellene fortsetter å imponere. Nå har norske Preben (22) landet storkampanje med internasjonalt luksusmotehus for en av moteverdenens aller mektigste.

– Det italienske luksusmotehuset får kritikk fra menneskerettighetsdomstol etter blackface, rasismeanklager og mangel på mangfold. Nå får både sjefen og de ansatte sensitivitetstrening.

– Hva skjer egentlig med Topshop? Den en gang så mektige britiske kleskjeden har lagt ned alle sine butikker i Skandinavia kan Melk & Honning avsløre.

– Selena Gomez går i fotsporene til blant andre Rihanna og Kylie Jenner og lanserer sin egen sminkekolleksjon. Dette vet vi så langt.

Les også
Nordmenn på coveret av Vogue Scandinavia for første gang i historien

– Shakira både skrev historie og valgte norsk design da hun og Jennifer Lopez opptrådte i pauseshowet under Super Bowl, en av verdens største tv-begivenheter.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer