Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

– Natt til mandag norsk tid ble Golden Globe Awards avholdt for 77. gang. Melk & Honning laget tradisjonen tro en oversikt over høydepunktene fra den røde løperen.

– Den 54-årige supermodellen Paulina Porizkova tok et oppgjør med ageism og det marginaliserte skjønnhetsidealet kvinner utsettes for, og publiserte en sminkefri selfie.

Dua Lipa har på relativt kort tid blitt en stor, internasjonal popstjerne. Nå hylles hun som et stilikon av Vogue.

– Skogbrannene i Australia skaper overskrifter verden over. Nå får Kendall Jenner og Kim Kardashian kritikk for en dobbeltmoralsk holdning til det hele – og for å ikke gjøre mer.

– Skuespiller, modell og it-dame Chloé Sevigny gikk tur på Manhattan hånd i hånd med kjæresten denne uken, da paparazziene la merke til noe nytt ved henne; 45-åringen hadde nemlig en kul på magen.

– Nisjeparfymeriet Heaven Scent har ligget på Eger i Oslo i åtte år. Nå skjer det store endringer.

Baby Yoda har gått som en farsott på internett de siste månedene. Ryktene går nå om at Lucasfilm planlegger å lansere en beauty-kolleksjon inspirert av den lille, søte Star Wars-figuren.

Stella McCartney er kjent for sitt engasjement for dyr og miljø. I år har hun kledd opp veganeren Joaquin Phoenix til award-sesongen, men begge får kritikk etter en tweet designeren nylig delte.

Rihanna postet denne uken en sminkefri selfie på sin Instagram. Det har gjort at ryktene har begynt å fare på nettet igjen; er en ny lansering fra superstjernen på vei?

Les også
Ny frisyre trender på TikTok inspirert av K-pop og anime

Les også: Dette er Norges nye modellhåp

Siste saker

Mest lest nå
Les mer