Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Første dagen av det nye året er vel perfekt for å oppdatere seg på det du muligens har gått glipp av i løpet av romjulen.

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter:

– 2016 har vært et år hvor mange moteprofiler har takket for seg. Blant andre Bill Cunningham, Franca Sozzani, Sonia Rykel og Prince gikk dessverre bort i løpet av året.

– Fjoråret ba dog ikke bare på triste nyheter, 2016 hadde også en del oppturer. Blant annet var det mange designere og merker som teamet opp med kjendiser som førte til uforglemmelig samarbeid.

– Det er ingen tvil om at søstrene Gigi og Bella Hadid er nåtidens supermodeller. For mens Gigi gikk av med den gjeve tittelen årets modell i 2015, var det lillesøster som tok over stafettpinnen i 2016.

– Kalenderen til det franske magasinet Lui har fått fire Victoria´s Secret-modeller til å kaste undertøyet sitt for hvert sitt kvartal.

– Denne årstiden preges ofte at huden blir både tørr og gusten. Vi har samlet inn tips fra eksperter om hvordan man kan unngå det nesten uungåelige.

– Hvis det heller er urenheter enn tørr hud du sliter med, kan Kendall Jenner lære deg noen hjemmelagde triks til kvisefri hud.

– Sosiale medier fører til at det er en jungel der ute, men noen moteøyeblikk har vært mer virale enn andre i år. Dazed har funnet fram til topp ti.

 

Ukens lesetips: SMS-intervju med Celine Aagaard og Darja Barannik

Les også
Bokpraten: Illustratør og designer Samra Avdagic

Siste saker

Mest lest nå
Les mer