Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter:

– Mens årets farge har vært pasteller i dus rosa og blå, er fargen for 2017 et par hakk sterkere. Pantone spår nemlig at det er fargen grønn, nærmere bestemt «greenery», som vil prege det kommende året.

– 2016 er ikke langt unna veiens ende. Ifølge motenettstedet Polyvore har årets største trender vært bomberjakker, chokers og adidas Superstars.

– Siden året snart er omme har Melk & Honning snakket med landets moteeksperter om hva som har vært høydepunktene og nedturene i løpet av 2016.

– Den tidligere kreative lederen for Lanvin, Alber Elbaz, har sannsynligvis et samarbeid med Converse på gang. Sneakeren vil bli tilgjengelig i begynnelsen av neste år.

– Man skulle tro moteverdenen har lært, men som vi snart går inn i 2017 er det fortsatt en ekskluderende bransje. Det er heldigvis noen som tør å gå i mot strømmen. Denne uken satt BoF-redaktør Tim Blanks seg ned med blant andre supermodellen Joan Smalls og snakket om diskriminering og hvordan bransjen kan bli mer mangfoldig.

Alexander Wang slår et slag for dagen derpå i sin seneste kampanje. Den amerikanske designerens kule #wangsquad tusler rundt i New Yorks gater tidlig på morgenen tydelig preget av gårsdagens festligheter.

Love Magazine har en egen adventskalender som (forståelig nok) får mye oppmerksomhet. Hver dag åpnes en ny virtuell luke med en video av kjente fjes (og kropper) laget av anerkjente filmskapere. Hittil i desember har blant andre Kendall Jenner, Bella Hadid, Irina Shayk og Kim Kardashian fått underholdt hver sin dag fram til juleaften. Fredagens luke åpnet seg med halvt norske Chrissy Teigen i hovedrollen hvor hun både trener og spiser junk på samme tid <3

Les også
Bokpraten: Illustratør og designer Samra Avdagic

PS: Apropos nedtelling til den store kvelden tar også Melk & Honning jula på alvor. Vi har dessverre ikke vår egen adventskalender (enda), men vi har gjort vårt beste i å hjelpe deg med julehandelen. Så, hvis du fortsatt ikke har fått alle gavene i boks kan du få våre tips til gaver under en hundrings og 500-lappen. Vi har også vært så snille å samlet gavene som absolutt ikke kommer til å havne under treet ditt i år.

 

Ukens lesetips: Eksklusivt intervju med stjernenes favorittsmykkedesigner

Siste saker

Mest lest nå
Les mer