Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Denne uken har du kanskje hatt andre ting å tenke på enn å oppdatere deg på motenyheter. Men fortvil ikke, Melk & Honning oppsummerer kort og godt høydepunktene:

Dior sin nye sjefsdesigner, Maria Grazia Chiuri, har valgt å holde visningen av cruise-kolleksjonene i Los Angeles i mai. Flere designere har valgt «englenes by» som visningssted den siste tiden.

– Redaktøren for italienske Vogue gikk bort denne uken etter lang tids sykdom. Franca Sozzani har vært redaktør for magasinet i 25 år. Hun ble 66 år.

Adidas samarbeider med mange kjendiser, slik som blant andre Kanye West. Nå har det tyske sportsmerket teamet opp med nok et kjent fjes som er en del av Kardashian-klanen, nemlig Blac Chyna som er gift med Rob Kardashian. Hun skal sannsynlig droppe et par sneakers i løpet av det kommende året.

– Nå som det nærmer seg slutten av året er det dags for litt mimring. Hva var de mest stilte motespørsmålene i 2016? Man skulle tro det faktisk er et par spørsmål som er for dumme, men det er det tydeligvis ikke.

– Melk & Honning har i løpet av 2016 fått en del følgere på Instagram – mye takket være «fashion-memes». Vi har samlet de morsomste bildene.

– At det nærmer seg slutten på året, betyr også at 2017 nærmer seg med stormskritt. Vi har snakket med et knippe moteeksperter om hva som vil bli trendene og tendensene det kommende året.

– Den amerikanske designeren Rick Owens er kjent for sitt nyskapende design, men når det kommer til sin egen garderobe er det ikke mange overraskelser. I et nylig intervju forteller han nemlig at han tar «hverdagsuniformen» til et nytt nivå.

 

Ukens lesetips: Iselin Steiro til Melk: – Jeg har blitt veldig mye tryggere på meg selv

 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer