Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

mtqzndqxmji1nty1odczmzq2

Foto via Paper Magazine

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter:

H&M skal åpne en av verdens største flaggskipsbutikker i Oslo. Dørene åpner i løpet av 2018 og skal holde hus i Karl Johans Gate 14, en av gågata sine mest historiske bygninger.

– Det norske stylingbyrået Pudder Agency åpnet denne uken deres nye satstning Pudder Print hvor de selger bilder tatt av Norges fremste motefotografer.

– Den svarte modellen Debbeh Howard har skapt billedserien «Black Mirror» hvor hun gjenskaper kjente reklamer hvor hvite modeller er brukt. Dette gjør hun for å sette fokuset på at alle hudfarger er like vakre og fortjener like mange kampanjer som hvite modeller.

Bella Hadid er hakk i hæl storesøsteren og kaprer modelljobber over en lav sko. Hennes nyeste fangst er forsiden av Paper Magazine.

– Det mangler heller ikke på oppdrag for Kate Moss. Denne uken ble den offisielle musikkvideoen til Elvis Presley sin sang «The Wonder of You» sluppet, hvor supermodellen har hovedrollen og mimer til teksten.

– Nå som året snart er omme har Melk & Honning saumfart Instagram og funnet fram til de mest populære bildene til det norske motefolket i løpet av 2016.

Ukens lesetips: Ville du lånt bort klær til en vilt fremmed?

Les også
Ekspertenes beste tips til digg champagnefrokost på 17. mai

Siste saker

Mest lest nå
Les mer