Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland:

– Denne uka var det Oslo Runway, Norges svar på Fashion Week. I løpet av tre dager viste omtrent 20 norske designeren sine nyeste kolleksjoner. Les våre anmeldelser av et utvalg av visningene fra dag 1 og dag 2.

– Den siste dagen av Oslo Runway var det duket for Bik Bok Runway Award som fremmer unge, norske designere. Edda Gimnes, Moirè, Kit Wang, Raske Rever og Michael Olestad viste fram designet sitt på catwalken i Sentralen. Michael Olestad stakk hjem med vinnerpremien.

– I forbindelse med moteuka hadde en del internasjonal presse tatt turen til Tigerstaden. Blant andre W Magazine som har tatt en prat med vår stolthet Astrid S hvor hun omtales som «Norges svar på Katy Perry» og en billedserie med Astrid i norsk design fra topp til tå.

FILA har en historie som strekker seg over hundre år. Nå har det italienske sportsmerket tatt et dypdykk i arkivet for å finne fram til sin nyeste høstkolleksjon. Les mer om merkets vei til ikonstatus og se eksklusiv lookbook fra Urban her.

Karl Lagerfeld, sjefsdesigner for Chanel, Fendi og sitt selvtitulert merke, har samarbeidet med det amerikanske skatemerket Vans. Kolleksjonen slippes i begynnelsen av september og skal bestå av både klær og sko signert den tyske designeren. Karl Lagerfel x Vans vil bli lansert under motefestivalen Bread & Butter i Berlin som er i regi av Zalando.

– Den norske modellen Frida Aasen skal gå under Victoria´s Secret Fashion Show i november. Aasen blir den den første norske modellen som skal gå den prestisjetunge visningen for undertøysmerket, og følger i fotsporene til blant andre Adriana Lima og Alessandra Ambrosio.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

– Sminkemerket MAC har annonsert at de skal lansere en kolleksjon som hedrer RnB-stjerna Aaliyah. Det er usikkert hvilke produkter som skal inngå i serien som havner i butikkhyllene neste sommer.

Hovedbilde via W Magazine

Les også: Hva synes egentlig den internasjonale motepressen om den norske stilen?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer