Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland:

– I oktober takket Peter Dundas for seg hos Cavalli. Under Paris Couture Week denne uken debuterte han sitt eget selvtitulerte merke. Kolleksjonens estetikk har helt tydelig Dundas sin signatur fra tida hos Cavalli og Pucci med pels, paljetter, 70-talls vibber, knallfarger og sorte blondekjoler.

Bouchra Jarrar forlater stillingen som sjefsdesigner i Lanvin etter bare 15 måneder. Jarrar tok over plassen etter Alber Elbaz, og motehuset har merket en sterk nedgang det siste året.

Vetements er kjent for sine mange samarbeid. Den siste til å føres opp på listen er det erkeamerikanske merket Tommy Hilfiger. Kolleksjonen skal slippes i vinter og vil bestå av blant annet hettegensere, capser og sokker i de begge merkenes signaturfarger.

Edward Enninful er på vei til å ta over roret til britiske Vogue, og har allerede gjort en del foradringer. Nå bringer han inn Kate Moss og Naomi Campbell som faste bidragsytere.

– Martin Margielas «høyre hånd», Jenny Meirens, har gått bort i en alder av 73 år. Meirens var med på å grunnlegge Maison Margiela og vært en stor del av både den kreative og forretningsmessige delen av motehuset.

– I det siste har H&M teamet opp med alt fra Kenzo til The Weeknd. Nå er det konseptbutikken Colette som står for tur. Kleskjeden samarbeider med den Parisiske ikoniske butikken om en eksklusiv utgave av H&M Studio AW17.

– Forrige uke lanserte Kendall og Kylie Jenner en kolleksjon med vintage t-skjorter. Reality-stjernene kom i hardt vær, og trakk raskt hele sulamitten. Nå har de også blitt saksøkt for å bruke trykk de ikke har rettigheter på.

Les også
6 nyåpninger i Oslo verdt å sjekke ut

Les også: Dyre solkremer – er det egentlig noe vits?

 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer