Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert:

Halima Aden via CR Fashion Book

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland:

– I begynnelsen av denne uken gikk London Fashion Week mot slutten. Motehovedstaden var full av fresh streetstyle, og vi har funnet fram til de beste kolleksjonene som ble vist.

– Der London Fashion Week slapp, tok Italia over. Under Milano Fashion Week har blant andre Jeremy Scott for Moschino vist en kolleksjon inspirert av søppel og Alessandro Michele har muligens vist fram sin hittil beste kolleksjon for Gucci – og vi som trodde hypen snart var over?

Millie Bobby Brown, stjerna i tv-serien Stranger Things, har kapret modellkontrakt med IMG Models. Det er kanskje ikke så rart etter at hun kun i en alder av 13 år har rukket å pryde flere forsider av motemagasiner og frontet Calvin Klein sin nyeste kampanje.

– Dette er ikke den eneste it-jenta modellbyrået har kapret seg den siste tiden. IMG Models har også signert deres første modell med hijab, Halima Aden. Den 19 år gamle skjønnheten stjal showet på Yeezy-visningen tidligere denne måneden under New York Fashion Week og skal være på forsiden av den tiende utgaven av CR Fashion Book.

Supreme overrasker stadig med sine samarbeid. Det siste som kan føres på listen er et samarbeid med MTA Metrocard, altså billettservicen til t-banen i New York City. At prisen for en tur på undergrunnen blir betydelig dyrere med en billett signert streetwear-merket ser ut som ikke bryr de hippe borgerne da det har skapt en del kaos i storbyens t-bane stasjoner.

Les også
Sports Illustrated viser frem modell med synlig arr for første gang

– Rapperen/designeren/twitter-poeten Kanye West skal trolig snart føre nok et yrke på CV´n. Det ryktes nemlig at West skal lansere sitt eget sminke- og kosmetikkmerke som skal føre produkter til både kvinner og menn. Kanskje han har blitt inspirert av «lillesøster» Kylie? Merket har fått navnet Donda etter West sin døde mor.

 

Ukens lesetips: Ligger norsk motebransje etter når det kommer til mangfoldige modeller?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer