Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Elle Norge legges ned. Dette begrunnes med at de franske eierne ikke kommer i enighet med Egmont som har hatt lisens på motemagasinet de siste ti årene. Den siste utgaven vil være juni 2017.

– Den norske moteuka Oslo Runway har fått ny hovedsponsor. Varehuset Steen & Strøm har tidligere sponset enkelte designere sine visninger, men vil fra og med denne runden stille seg bak hele arrangementet.

Riccardo Tisci forlater sjefsstolen hos Givenchy. Tisci har vært kreativ leder hos det franske motehuset i 12 år, og ifølge ryktene vil hans nye veier føre han til Versace.

– I begynnelsen av denne uken var Melk & Honning på plass på Stockholm Fashion Week. Den svenske hovedstaden bød på spennende visninger, en haug streetstyle-fotografer og selfies med Thomas Hayes fra skam.

– Der Stockholm slapp overtok København. Copenhagen Fashion Week huser flere av de mest kjente skandinaviske designerne og det var mange høydepunkter.

H&M sitt nye kjendissamarbeid er med Abel Tesfaye, bedre kjent som The Weeknd. Artisten har stått for en kolleksjon bestående av hans egne favoritter i klesskapet.

– Flere amerikanske varehus har droppet Ivanka Trump sitt klesmerke. Både Nordstrom og Neiman Marcus sier at de ikke lenger vil føre det fordi det selger dårlig. Dette kommer av at motstandere av den nye presidenten har boikottet butikker og kjøpesentre som fører merket, samt Trump-merch.

 

Ukens lesetips: Klesskapet ditt er miljøversting: – Norge har et veldig høyt forbruk av klær

Les også
Sleepers samarbeider med Ida Broen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer