Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Fushion-spesial
Foto: Ignat Wiig

Moteuka oppsummert: Fushion spesial

Melk & Honning oppsummerer Norges nye mote- og kunstfestival.

– Designer Tonje Plur var blant de første til å sparke det hele i gang onsdag med visning av sin kolleksjon As You See It. Den tar utgangspunkt i geografiske ytterpunkter og menneskelige relasjoner.

ESP med Elisabeth Stray Pedersen i spissen og Moiré teamet opp og viste sammen i LNM Galleri sammen med utstillingen Hole in the Woods av Andreas Siqueland.

Avenue viste sin nyeste kolleksjon på Villa Stenersen under Fushions andre dag. Les vårt intervju med gründerne Gustaf Gyllenhammar og Ingvild Abrahamsen her.

– Den New York-baserte stylisten og Norges-venn Yael Quint har stylet en rekke norske personligheter for V Magazine. I samarbeid med fotograf Richie Talboy ble bildene vist frem for publikum her hjemme.

Holzweiler slo seg sammen med den norske møbeldesigneren Ali Gallefoss. Det norske motemerket har de siste sesongene vist under moteuken i København.

– Onsdag gikk den nye designkonkurransen Epson Award av stabelen. En norsk og en europeisk vinner ble kåret, og vant støtte til materialer og digital mønsterprinting for sine kommende to kolleksjoner.

– Designer Michael Olestad teamet opp med fotograf Jakob Landvik for en presentasjon fredag. – Dette er vår måte å stille ut bildene våre på, sier Olestad til Melk.

Cathrine Hammel med venner inviterte til markedsdag lørdag. The Urban Farmer market by Cathrine Hammel & friends er en videreføring av loppemarkedet det norske motemerket arrangerte i fjor med samme baktanke – nemlig å være et motsvar til motebransjens høye tempo.

– Se Melk & Honning egne bilder fra Fusion dag 1, dag 2 og dag 3.

Les også
6 herretrender fra motemessen Pitti Uomo i Firenze

Siste saker

Mest lest nå
Les mer