Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland:

Ikea har fått litt av en oppsving etter Balenciaga sin tolkning av Frakta-bagen. Denne uken har den svenske kleskjeden annonsert at de både skal samarbeide med duftmerket Byredo og streetwear-merket Off-White. 

– Forrige uke hadde Kunsthøyskolen i Oslo avgangsvisning. Det var et enda høyere nivå enn i fjor, og flere av studentene utmerket seg.

– Den belgiske designeren Raf Simons, som for tiden er kreativ leder hos Calvin Klein, skapte historie under CFDA-prisutdelingen på mandag. Han gikk nemlig av med prisen for både Menswear Designer of The Year og Womenswear Designer of The Year – noe som ikke har skjedd siden 1993 til Calvin Klein selv.

– Matvarekjeden Lidl skal lansere en kleskolleksjon i samarbeid med supermodellen Heidi Klum. Kolleksjon skal ta inspirasjon fra hennes egen garderobe, og vil ha en prisklasse som passer inn i det tyske matbutikken som er kjent for billige varer.

– Denne uken lanserte Kylie Jenner en ny linje med bikinier og klær med kamuflasjemønster. Dagen etter blir reality-stjernen anklaget for å ha kopiert designet til det amerikanske merket PluggedNYC, som Kylie selv har kjøpt klær fra tidligere.

Gosha Rubchinskiy annonserte på visningen i Saint Petersburg samarbeidet med Burberry. Den russiske streetwear-designeren har tatt utgangspunkt i noen av de mest ikoniske plaggene til det erkebritiske merket.

Les også: Hvor går grensen for «cultural appropiation»?

Les også
Nå er Gym Lips en TikTok-trend

Siste saker

Mest lest nå
Les mer