Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Gigi Hadid saksøkes av paparazzifotograf
Foto via Hello Magazine

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland.

– Gigi Hadid saksøkes av paparazzi-fotograf for å ha repostet et bilde han har tatt av henne på Instagram. Fotografen forsøker nå å gå rettens ved ettersom han mener hun har brutt loven om opphavsrett.

– Rihanna hylles for sin første Fenty-kampanje. Her tar hun avstand fra retusjering ved å la den sudanske modellens Aweng Mayen Chuol sine arr i ansiktet få komme til syne.

– Supermodell Adwoa Aboah åpner opp i nytt intervju om hva hun synes om tidligere britiske Vogue, før Edward Enninful tok over sjefsstolen. Hun kaller magasinet som var kjent for å bruke omtrent utelukkende hvite modeller for «so vanilla».

– Denimproduksjon er en av motebransjens verstinger, som både tapper innsjøer for vann og behøver store mengder giftige kjemikalier. Wrangler ser ut til å ha knekt koden når det kommer til bærekraftig denim med sin vannfrie prosess.

– Chanel investerer i grønn teknologi og tar med det sine første skritt i en mer bærekraftig retning. Det erkefranske motehuset har også begynt å bruke bionedbrytbar emballasje til sine beautyprodukter.

– Virgil Abloh har gått fra å være et navn man først og fremst hørte i forbindelse med Kanye West, til å bli en av motebransjens it-designere. Her kan du bli med på innsiden av designstudioet hans.

– Motenettstedet Business of Fashion har kåret verdens aller beste moteskoler. Til forskjell fra tidligere, er nå skolenes fordeler trukket frem. Best generelt, best innen global innflytelse, best læringsopplevelse, og hbest hva gjelder langsiktig verdi. Og en nordisk skole er på listen.

Les også: Månedens lesning: juni

Siste saker

Mest lest nå
Les mer