Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland:

Prada viste for første gang en resort-kolleksjon i et forsøk på å snu den negative utviklingen det italianske merket har hatt de siste årene. Miuccia Prada sendte feministiske, krigerske forførere ned catwalken.

– I en verden som flommer over av klær, er det ikke lenger så lett å være original. Dolce & Gabbana har beskyldt Chanel for å kopiere en av deres sko fra 2014, samtidig som de selv innrømmer å ha blitt litt for inspirert av Vivienne Westwood tilbake i 2003.

– Denne uken hadde den norske filmen DRIB premiere på kino. I den forbindelse har det blitt lansert en haug merch, og åpnet en egen pop up-butikk i Oslo.

– Neste måned pryder ingen ringere enn Missy Elliott forsiden av ELLE US. Work it-rapperen fronter Marc Jacobs AW17-kolleksjon som er tydelig inspirert av hip hop. Juni-utgaven av det amerikanske motemagasinet hyller kvinner i musikk.

– Kleskjeden Urban lanserte denne uken sitt nye konsept som fokuserer i enda større grad på sport-fashion. Den første butikken som fikk en ny drakt var Urban på Strømmen Storsenter, og utover høsten vil flere av butikkene få en real oppgradering.

– Luksusgiganten LVMH som eier flere motehus annonserte denne uken at de skal lansere en egen nettbutikk. 24 Sèvres vil tilby alt fra mote, reiseartikler og kosmetikk fra sin egen portofolio, samt merker utenfor luksusgruppen.

Dior viste sin cruise-kolleksjon i Calabasas i Los Angeles på torsdag. Sjefsdesigner Maria Grazia Chiuri var tydelig inspirert av naturen og hadde referanser til huletegninger fra Steinalderen.

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

– Denne uken kåret Melk & Honning mote-Norges mektigste i forbindelse med vårt 2-årsjubileum. Dette er tredje gangen vi har kåret hvem som har størst innflytelse i den norske motebransjen, og det er flere nye navn på listen, samt noen som har mistet topp-plassering.

– Nå nærmer deg seg 17. mai og det er på tide å finne fram finstasen. Hos oss kan du få dressekspertenes beste tips, 17. tips til antrekket og hjelp til hvordan du overlever dagen på høye hæler.

 

Les også: Intervju med stylisten bak SKAM

Siste saker

Mest lest nå
Les mer