Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland:

– Victoria’s Secret er kjent for å ha hanket inn noen av verdens vakreste kvinner. Èn gang i året retter de kikkerten også utover for å kåre de mest sexy folka som går i to sko. Noen av de som kan smykke seg med å være selve definisjonen på sexy i år er Taylor Swift og Margot Robbie, men VS har mottatt sterk kritikk for å ha en relativt melkehvit og tynn toppliste. 

– SKAM er tilbake og denne gangen får vi lære mer om mystiske Sana. Tv-serien har blitt ekstremt populær, og har fått megafans i alt fra USA til Kina. Uttrykk som «drittsekk», «hooke» og «koseklubb» har blitt flittig brukt av unge folk i våre naboland. Det er kanskje ikke så rart at store kleskjeder ønsker å kapitalisere på SKAM-hypen, men det reagerer NRK sterkt på. 

– Magasinet Forbes sin årlige liste over verdens rikeste mennesker kom ut nå nylig. Det er ikke få mennesker med milliarder på bok som har tjent penger gjennom klesindustrien. Vi har laget en oversikt. 

– Da Melk & Honning traff Blender Retail-gutta tidlig i mars i år kunne de avsløre at et splitter nytt multibrand-konsept var på vei. Denne uken åpnet Edition dørene i Hegdehaugsveien. 

– Gosha Rubchinskiy har sammen med gutta i Vetements kommet inn som et friskt pust fra øst de siste årene. Rubchinskiy har tidligere holdt visninger i Paris, men har de siste sesongene forflyttet seg rundt om i andre byer – blant annet i Firenze og Kallingrad. Denne uken ble det kjent hvor designeren skal vise nå. 

Les også
Oslo-konseptet Sorgenfri utvider og satser på vintage

– I et nytt stort intervju med Business of Fashion avslører Anna Wintour hva hun mener om politikk, fremtiden til magasinbransjen – og forteller at hun ikke selv føler hun er så mektig.

– Puma har hatt en voldsom oppsving de siste årene, godt hjulpet av favorittene Rihanna og Kylie Jenner. Salgsøkningen i fjor var absolutt tilstedeværende, men det kan ikke måle seg med årets nærmest utrolige salgshopp som er av historiske dimensjoner.

– For femte år på rad skal H&M forene musikk og mote for å kickstarte festivalsesongen med heldagsfestivalen H&M Loves Music. Denne uken ble det kjent hvilke artister som skal opptre på Vulkan.

Les også: Oslo surfer på en bølge av DIY og kunst-merch

Siste saker

Mest lest nå
Les mer