Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter fra inn- og utland:

– Det er gammelt nytt at en post-sovjetisk bølge har rast over moteverdenen de siste årene. Alle har hørt om Vetements, men her har vi samlet fem merker du kanskje ikke har hørt om, som er inspirert av den samme æraen.

– Forrige helg sto den hippe motemessa MADE LA for turen. Under første runde av messa i fjor var det flere som spekulerte i om Los Angeles er i ferd med å ta over som motehovedstad i Usa, i stedet for New York. Se hvem som viste fjeset sitt og hva som skjedde denne gangen her. 

– I fjor gjorde Style.com en total relansering av nettsiden. Bort skulle det redaksjonelle stoffet på motenettstedet til fordel for kommersielle interesser. Denne uken ble det kjent at det ikke var et lurt trekk – de legger nemlig ned. 

Anita Pallenberg, 70-tallets store stilikon og ultimate supergroupie, gikk bort tidlig i denne uken. Her kan du få et innblikk i hvorfor hun var så stilig. 

– Forrige uke ble Melk & Honning invitert til «warm upen» til Bread & Butter, Zalando sin store musikk- og motemesse, som skal foregå i september. Det bød på gode musikalske innslag, interessante debatter – og et par ganske ‘bold’ uttalelser. Les hva Vivienne Westwood sa her. 

– Ifjor gikk motesamleren og arkitekt-studenten Davil Tran lei av å se svindyre, helt enkle Vetements-jakker på annen hvert street style-bilde. Som en reaksjon på det laget han sin egen versjon av jakka kalt ‘Vetememes’ – fulgt opp av en rekke andre ironiske Vetements-produkter. Nå er moroklumpen ute og ironiserer igjen – denne gangen med Balenciaga, eller ‘Boolenciaga’ som Tran kaller det. Se og les mer om det her. 

Les også
5 kjappe motenyheter: Har du gått glipp av dette?

Diesel Black Gold, med sjefsdesigner Andreas Melbostad bak tøylene, viste sin SS’18 kolleksjon i et svært, industrielt lokale i Milano i går. Vogue’s utsendte, Tiziana Cardini, uttalte «It all exuded a pretty cool attitude». Se hele kolleksjonen her. 

– Da megastjernen Beyonce slapp nyheten om at hun ventet tvillinger, gjennom et helt legendarisk bilde på Instagram, gikk folk fullstendig bananas av ivrighet. Per dags dato har bildet 11 millioner likes. Tidligere denne uken slang det masse rykter rundt om kring, men tidligere i dag ble det endelig bekreftet av kilder nær paret at de to babyene har kommet til verden. 

Les også: Har du hørt om gorpcore?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer