Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka: Dette har du (kanskje) gått glipp av

Screen Shot 2016-11-06 at 13.08.27

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter:

Louis Vuitton har lenge tilbudt mer enn designklær til sine fans. Denne måneden slipper motehuset sitt nyeste bokprosjekt «The Fashion Eye» hvor kjente motefotografer har sett på ulike reisedestinasjoner med sitt moteblikk.

Cara Delevingne går ut mot tabloidavisen The Sun som påstod at grunnen til at hun ikke var med i Victoria´s Secret showet i 2014 var at hun var «bloated». Skuespilleren/modellen avkrefter ryktene med å poste et bilde på Instagram av et brev hvor det amerikanske undertøysmerket forklarer at hun alltid er velkommen.

Screen Shot 2016-11-06 at 14.46.59– Det er ikke bare Cara som har fått høre at hun ikke passer inn i moteindustriens «perfekte» kroppsideal. Det kom også fram denne uken at Tommy Hilfiger ikke var fornøyd med fasongen til Gigi Hadid, og valgte dermed å tre en poncho over hodet hennes under motevisningen i fjor.

– Tre norske stilige folk er nominert i hver sin kategori av Zalando Style Icon Award. Melk tok en prat med de om hvorfor de tror de vinner neste ukes kåring.

– David Beckham takker for seg hos H&M, som i fem år har hatt et samarbeid med den svenske kleskjeden om blant annet en undertøyslinje. Artisten The Weekend tar over for fotballstjernen og er deres nye kjendis-samarbeid.

– H&M slapp også sitt nyeste designsamarbeid med det franske motehuset Kenzo denne uken. Hvis du fortsatt ikke har fått kapret deg noen av nøkkelplaggene fra H&M x Kenzo, har vi samlet noen av de aller beste godbitene.

CoverGirl har bragt inn sin første muslimske ambassadør. Nura Afia er en kjent vlogger på Youtube, og blir en del av den samme kampanjen som sminkemerkets første mannlige ambassadør, James Charles. Screen Shot 2016-11-02 at 10.27.33

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Dries Van Noten, som er kjent for å holde seg litt unna søkelyset, skal nå gi sine fans innblikk i hans liv og karriere. I løpet av neste år kommer nemlig en dokumentar som følger den belgiske designeren over et helt år.

– Selv om Gwyneth Paltrow ikke er folkets favoritt, håper skuespilleren fortsatt på at folk gjerne vil lukte som henne. Paltrow lanserer nå nemlig sin første egne parfyme «Edition 01» som har samme rene ingrediensliste som hennes sminke- og hudpleieprodukter.

– Den norske kunstneren Bendik Kaltenborn har blitt valgt til å tegne skjønnhetsmerket Aesop sine gaveesker denne sesongen.

– Det tyske sportsmerket adidas melker godt på sine kjendissamarbeid, og kan melde om et rekordår så langt.

– Men selv om det kanskje er adidas som slår alle rekorder i år, har hvert fall Puma slått de i én ting. Rihanna sitt samarbeid med sportsmerket er nemlig blitt kåret til årets sko, som tidligere har gått til Kanye West sitt samarbeid med adidas.

Ukens lesetips: Dreamon til Melk: – Jeg satser alt!

Siste saker

Mest lest nå
Les mer