Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka: Dette har du (kanskje) gått glipp av

1216-VO-WELL47-01

Melk & Honning oppsummerer de viktigste motenyhetene denne uka:

– Denne uka var det klart for årets Zalando Style Icon Award hvor nettbutikken kårer de stiligste og mest innflytelsesrike personene i blogg- og instagramsfæren. Tre nordmenn var nominert i tre forskjellige kategorier, og norske Tine Andrea gikk av med prisen for «Best Newcomer of the Year».TINE-MBFWRUSSIA-DAY-FOUR-3-800x533

Burberry tar kampanjefilmen til nye høyder denne sesongen. I forbindelse med deres 160-årsjubileum har de så og si laget en kortfilm om det britiske merkets historie og grunnlegger Thomas Burberry.

– At printmagasinene har fått real konkurranse fra digitale plattformer er ingen nyhet, men nå begynner virkelige motebransjen å gjøre flere grep for å holde på leserne sine. Både Teen Vogue og InStyle UK kutter betydelig ned på printutgavene og satser større på sine digitale plattformer.

– Skatemerket Palace har blitt kjent for å spille på parodier etter sin TV shop-reklame med skuespilleren Jonah Hill. I deres nyeste samarbeid med det tyske sportsmerket adidas gjør de heller narr av sportsreklamer.

– Mange er frustrerte etter at presidentvalget i USA endte med at Donald Trump skal ta over sjefsstolen etter Barack Obama. Visepresidenten til det amerikanske merket New Balance viste sympati for Trump på sosiale medier, noe som har fått folk til å kaste eller brenne New Balance-skoene sine.

– Samtidig som hun er i ferd med å ha sine siste dager i det hvite hus, pryder Michelle Obama forsiden av desemberutgaven av Vogue US. Billedserien er skutt av Annie Leibovitz og stylet av Tonne Goodman. I det tilhørende intervjuet forteller hun om hva som er viktig for henne når hun velger hvilket design hun skal gå med under et viktig arrangement, og hvordan hun er et rollemodell for yngre generasjoner. #Mobama 2020?

Les også
Ekspertenes beste tips til digg champagnefrokost på 17. mai

L– Forrige uke kom det fram at Tommy Hilfiger ikke var så fornøyd med fasongen til supermodellen Gigi Hadid da hun gikk på visningen til det amerikanske merket i fjor. Nå har 22-åringen kommet med et motsvar hvor hun poengterer at designeren alltid har støttet henne, også da hun hadde litt mer kurver en det hun har i dag.

Stella McCartney har kommet med sin første herrekolleksjonen. Briten er kjent for sin feminine design, men denne kolleksjonen er også tydelig preget av den sporty og slaviske trenden som preger motebildet for tiden.

Ukens lesetips: Stilorama: Ida Broen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer