Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka #2 – Hva var de viktigste motenyhetene denne uken?

willow-smith-cover-005

Ikke en uke med de største og mest forbausende motenyhetene, men likevel – her er høydepunktene hittil denne uken. God helg!

 

Ariel Tejada satte nok iskaffen i halsen da han ble kontaktet av selveste Kylie Jenner på Instagram. Nå er han en av Kardashian-Jenner familiens faste sminkører og har avslørt sine aller beste sminketips. 

*

Willow Smith har i en alder av 15 år allerede markert seg som artist, skuespiller og stilikon. For ikke lenge siden ble hun valgt ut som Chanels nye ambassadør, og i Teen Vogue forteller Willow alt om hva hun synes om det.

*

Slippersen har kommet inn i motebildet igjen, og normcore-gjengen har gjort sokker i sandalene mindre syden-harry og mer trendy. Denne uka ble det kjent at Rihanna har designet pelskledde slipperser for Puma.

*

Den norske 17-åringen Emil Ringheim lanserer sin første kleskolleksjon i slutten av denne måneden. Oslogutten har laget unisex-streetwear han har valgt å kalle «Outdrop».

*

Varner-gruppen har valgt å lage en ny kleskjede kalt «Days like this» med fokus på modne kvinner og bærekraftighet.

*

Anna Wintour er ikke akkurat kjent for å la seg vippe av pinnen, men denne uka fortalte hun til talkshow-hosten Seth Myers at hun endte opp i tårer etter Kanye Wests Yeezy-visning i februar i år.

*

Beyonce fikk mye oppmerksomhet da hun slapp singelen «Formation» i år, spesielt for musikkvideoen, og nå har Harper’s Bazaar summert hvor mye klærne divaen bærer i videoen koster. 

*

Kosmetikkmerket SK-II lanserte en video der de setter fingeren på ukulturen med at ugifte kvinner i kina blir sett på som «fortapte». De ønsker at videoen skal bli spredd på blogger og i publikasjoner på nett, i et forsøk på å forandre dette.

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

 

Les også: Moteuka #1 – Hva var de viktigste motenyhetene denne uken? 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer