Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka: Dette har du (kanskje) gått glipp av

Melk & Honning gir deg en kjapp oppsummering av ukas viktigste motenyheter:

Bella Hadid er Victoria Secrets nye engel. 20-åringen går i storesøster Gigi sine fotspor som ble en del av gjengen i fjor. For første gang skal det glitrende showet holdes i Paris.

Gigi ligger heller ikke på latsiden, og har lansert en skokolleksjon i samarbeid Stuart Weitzman.

– Den svenske sportsmerke Bjørn Borg har teamet opp med den engelske designeren Craig Green. Denne uken droppet samarbeidet i butikk, og YME Oslo er én av syv butikker i hele verden hvor du kan få fatt på den.

– Leandra Medine bak bloggen Man Repeller har blitt superkjendis i moteverdenen, og da kommer man nesten ikke unna at de vil ekspandere sin egen merkevare. Medine lanserte denne uken sin første skokolleksjon under sitt eget merke MR by Man Repeller.topman8

– Alle har lyst på en bit av den russiske designeren Gosha Rubchinskiy om dagen, også britiske billigkjeder. Gosha har nemlig fotografert Topman sin nyeste kampanje.

– For første gang siden 1983 skal temaet for neste års utstilling være en nålevende designer. Det er nemlig Rei Kawakubo sitt design for hennes eget merke, Comme des Garçons, som skal prege de flotte lokalene i New York til våren.

– London Fashion Week blir til London Fashion Week Festival da The British Fashion Council har kommet fram til at det er lurt å slå sammen moteuka med London Fashion Weekend, grunnet en økende etterspørsel fra både kunder og bransjen til å åpne opp bransjen.

– Denne uken slapp artisten RØRSTAD sitt album, og i den anledning lanserte han også sitt eget klesmerke.

– Nordmenn har lagt sin elsk på det australske skjønnhetsmerket Aesop. Men nå lander nok et merke fra «down under», Grown Alchemist, på norske butikkhyller. Det har et lignende design, men er et par hakk mer økologisk.

Les også
Ny frisyre trender på TikTok inspirert av K-pop og anime

– Karl Lagerfeld la Chanel sin Cruise-visning til Cuba, og nå har også kampanjebildene av kolleksjon kommet som er fotografert i landets bakgater og kyst.

– Alessandro Michele har vært i sjefsstolen hos Gucci i et par år, og det virker som det har lønnet seg for det franske motehuset. Kering kan nemlig melde om ekstremt gode tall fra årets tredje kvartal.

 

Ukens lesetips: Har streetstyle-fotografering nådd «toppen»?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer