Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Grace Coddington får sitt eget tv-show

Moteikon Grace Coddington får sitt eget tv-show

Skal intervjue noen av bransjens aller største navn.

Det er to år siden Grace Coddington takket for seg etter 30 år som kreativ direktør ved amerikanske Vogue. Nå gjør hun comeback med sitt eget talk show «Face to Grace». Det skriver Dazed.

– Det handler om å ha morsomme, ikke slapstick-morsomme, men mer underholdende samtaler. Det kan fylle mye tid, sier Coddington i et intervju med Business of Fashion.

Gjennom seks episoder skal den legendariske stylisten intervjue noen av motebransjens aller største personligheter. Blant dem både Louis Vuittons Nicolas Ghesquière og skuespiller Ansel Elgort. Tv-showet skal spille inn på New York-restauranten Mr Chow som eies av Coddingtons tidligere ektemann, Michael Chow.

Helt ukjent for tv-formatet er Coddington ikke. Hun var tross alt stjernen i Vogue-dokumentaren «The September Issue» fra 2009.

– Jeg har nerver fordi jeg aldri har vært på tv på denne måten tidligere. Jeg har blitt intervjuet, men har aldri vært den som har kontrollen. Men jeg har valgt folk som er lette å snakke med med vilje, forteller Coddington.

«Face to Grace» har premiere i september på strømmekanalen Made to Measure (M2M).

Les også: Anna Wintour ryktes å være ferdig i Vogue og Condé Nast

Siste saker

Mest lest nå
Les mer