Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Nå kommer «Momager» med sin egen sminke-kolleksjon

Slippes nå på søndag. Se bildene her.

Alles evige besettelse, nemlig Kardashian Jenner-klanen, har en dyp forståelse av hvordan man holder kjendisstatusen høy og nullene etter dollartegnet mange. Men den som klart må sies å ha en uoffisiell doktorgrad i dette er «mater familias», Kris Jenner. Kvinnen som skapte uttrykket «momager» skal ha store deler av æren for at tilnærmet alle som ikke har vært på et romskip eller bodd i skauen de siste 20 årene vet hvem Kim, Kylie og de andre er.

Bare det siste halvåret har hun blant annet stått bak pr-stuntet med å skjule Kylie Jenner sin graviditet fram til fødselen var overstått, noe som – helt i tråd med hennes intensjon – gjorde at interessen og publisiteten rundt det hele ble enorm.

Nå fortsetter hun å overraske; I går ble det nemlig kjent at hun lanserer sin egen kolleksjon under datteren Kylie sitt sminkemerke. 

Hey guys.. it’s me! and oh, my collection drops on Mother’s Day.

Et innlegg delt av Kris Cosmetics (@kriscosmetics)

Både Kim og Kylie har vært trendsettere når det kommer til henholdsvis ekstrem-konturering og overtegnede lepper, og hatt stor suksess med KKW og Kylie Cosmetics.

Kolleksjonen til mamma Kris lanseres i forbindelse med den amerikanske morsdagen, som finner sted nå på søndag.

Blant sortimenter finner man fem produkter, blant annet et sett med leppestifter og lippglosser og en palett med øyenskygger – en av dem med navn «You’re doing amazing sweetie».

Looken på hele kolleksjonen og en sniktitt på produktene ble avslørt gjennom Kylie Cosmetics sin Instagram-profil i går – som for øyeblikket har skiftet navn til Kris Cosmetics. Alle forpakninger er prydet med tegneserie-utgaven av Kris Jenner, Momager-logoer, eller kjente quote som «I have one word for tonight. Vodka».

Her er noen av produktene som slippes: 

Toppbilde: Instagram @kimkardashianwest

Les også: Kim Kardashian beskylder Saint Laurent for kopiering

Siste saker

Mest lest nå
Les mer