Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bli bedre kjent med Marielle Osnes i Mitt skjønnhetsunivers
Foto via Instagram @marielleosnes

Mitt skjønnhetsunivers: Marielle Osnes

– Jeg har med årene lært meg til å sette pris på det jeg har fått utdelt, og jeg prøver å ikke sammenligne meg med andre. 

Hvem er du? 

– Marielle Osnes, 25 år, født og oppvokst i Ålesund, men har bodd i Oslo de siste 5 årene. Jeg har en bachelor i journalistikk, og driver for tiden mitt eget varemerke Maou, hvor jeg syr håndlagde toalettmapper.

Instagram: @marielleosnes

Hva betyr skjønnhet for deg?

– Skjønnhet handler for meg om å ha det bra med seg selv. Det er kanskje en klisje at det kommer innenfra, men jeg mener at det er sant. 

Hvilke produkter inngår i din hudpleierutine?

– Jeg bruker exfoliating wash fra Neostrata på morgenen og gentle cleanser fra ZO på kvelden. Jeg liker sistnevnte best til å få bort all sminken fra en lang dag. Deretter bruker jeg skin perfecting 2% BHA liquid fra Paula’s Choice. Jeg peeler ansiktet minst en gang i uken med exfoliating polish fra ZO Skin Health også bruker jeg moisturizing cream fra La Mer som fuktighetskrem. Denne er alt for dyr, men når man først har begynt er man dessverre hekta. 

Hvilke tre sminkeprodukter liker du best – og hvorfor?

  • Giorgio Armani Luminous Silk Foundation. Den er lett dekkende og gir en naturlig glød. Jeg liker ikke følelsen av å ha tung sminke på ansiktet, så denne er akkurat lett nok til at jeg orker å bruke den til hverdags. 
  • Les Beiges Bronzing Cream fra Chanel. Denne bruker jeg for å varme opp ansiktet og jeg bruker den faktisk også som øyenskygge. 
  • Laura Mercier Lip Pencil i fargen Hazelnut Tea. Jeg elsker denne fargen! 
Giorgio Armani Luminous Silk Foundation, 520 kr via Fredrikoglouisa.no – Les Beiges Bronzing Cream fra Chanel, ca. 500 kr via Chanel.com  – Laura Mercier Lip Pencil, 280 kr via Kicks.no

Hva er ditt «holy grail»-produkt som ALLE burde skaffe seg?

– Self tan drops fra Tan Luxe. Jeg bruker en dråpe i fuktighetskremen min på kvelden og våkner med et hint av farge og glød. 

Hva er din signaturparfyme?

– Jeg må kanskje si Oud’ish fra Zarkoperfume. Denne har jeg brukt i mange år og jeg går alltid tilbake til den. Jeg er en skikkelig parfymejunkie og liker å bytte hele tiden, men akkurat nå bruker jeg Santal 33 fra Le Labo. 

Hva er ditt beste skjønnhetstips? 

– Ta vare på huden din! Bruk solfaktor og finn hudpleieprodukter som passer til din hudtype. Jeg hadde mye problemer med huden min da jeg var yngre og brukte alt for mye penger på å kjøpe dyre produkter som jeg så at andre med fin hud brukte. Disse fungerte sjeldent for meg og ble en dyr lærepenge. 

Instagram: @marielleosnes

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Jeg har nok ikke gjort så mye crazy. Men jeg er veldig glad i håret mitt og kan vel innrømme at jeg har litt “frisør-skrekk”. Jeg har ikke vært til en skikkelig frisør på 10 år, og de siste årene er det faktisk kjæresten min som klipper håret mitt på badet vårt hjemme, haha. 

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal? 

– Jeg har med årene lært meg til å sette pris på det jeg har fått utdelt, og jeg prøver å ikke sammenligne meg med andre. Dette er selvfølgelig lettere sagt enn gjort, men vi er alle unik og vakker på vår egen måte. 

Les også: 9 pleiende ansiktsmasker

Siste saker

Mest lest nå
Les mer